Eget skrivebord

Muligheten til å kunne bestemme hvor og hvordan du vil arbeide på kontoret er viktig for at du skal trives og gjøre en god jobb. Jo flere alternativer du har, desto lettere er det å fokusere på de riktige tingene og jobbe på den måten du foretrekker.

FOKUSORD

Fleksibilitet
Valgfrihet
Individuelt tilpasset
Konsentrert og effektivt
Individuelt
God belysning og godt akustisk miljø
Intelligent oppbevaring
Ergonomi

Privat/konsentrasjon

Har kan du jobbe i fred! Når du setter deg her, vet kollegaene at du ikke vil bli forstyrret, og du kan jobbe effektivt i fred og ro. Et eget arbeidsbord kan brukes i både åpne miljøer og egne rom. Det som er viktig, er at plassen kan brukes til arbeid som krever stor konsentrasjon. Avhengig av hvilken situasjon du er i, kan du avgjøre du om du ønsker å ta en telefon eller om du vil unngår det.  

ÅPENT

Her kan du velge mellom flere arbeidsbord i et åpent miljø. Når du setter deg i dette området, vet kollegaene at du ønsker å jobbe individuelt, men det er lov å forstyrre deg. Her er det tillatt å snakke lavt sammen og ta korte telefonsamtaler. Av og til blir bordene satt sammen i grupper når et team ønsker å samarbeide tett.

PERSONLIG

Din egen arbeidsplass som du bruker hver dag og som du ikke deler med noen andre. Den er fullt utstyrt med arbeidsbord, kontorstol og ofte en personlig oppbevaringsenhet til jobb og personlige ting. Denne arbeidsplassen kan være i et åpent miljø eller i et eget rom som enten brukes bare av deg eller deles med andre.

STILLE

Dette stillerommet fungerer som en boble for avslapning i en hektisk arbeidsdag. Det er ment for bare én person, og er utformet for å gi deg ny styrke og energi. Hit kan du komme for å ta en kort pause og høre på musikk, lese eller meditere.