Nyheter & Presse

Marketing & Communcation Manager

Kontakt COVID-19 - Administrerende Direktør Liv Tveter:

Mail: liv.tveter@kinnarps.no 

Øvrige hendvendelser: 

Janecke Mathiesen -  Marketing & Communication Manager

Mail: janecke.mathiesen@kinnarps.no

 

 

Hva gjør vi?

Kinnarps tar grep

Alle våre avdelinger er operative og forsøker å fungere så normalt som mulig. Fabrikkene i Sverige er operative, slik at vi kan fortsette å levere trygt. Vi tar selvsagt forholdsregler og de nødvendige beredskapstiltak på største alvor. Vi følger råd og retningslinjer fra Folkehelseinstituttet. 

Vi begrenser besøk og avtaler alle våre leveranser i forkant. Vi er mindre bemannet på våre showroom, men er åpent. Vi gjennomfører møter digitalt. Noen jobber hjemmefra, men er tilgjengelig på telefon eller e-post. Det er bare å ta kontakt med oss.

I disse tider er det viktig å holde sammen uten nødvendigvis å møtes. Vi tilrettelegger rundt hele vår produksjon – og leveranseprosess for å møte dette.

Janecke Mathiesen

Vi legger til rette for besøk i showroom - følger alle retningslinjer!

os oss skal det være trygt å handle. Vi følger hele tiden retningslinjene som gjelder. Våre kontor/ showroom er åpne i hele landet, og våre leveranser gjennomføres som vanlig. Vi tar alltid kontakt før vi kommer med varer for å sikre en trygg levering. Det er mulig å avholde møter i våre lokaler, alternativt arrangerer vi digitale møter. Du er alltid velkommen til å kontakte oss og vi hjelper deg med å bestille varer, eller booke en tid for møte. Vi har registrering for smittesporing, har mulighet for å holde god avstand, vi har hånddesinfeksjon og munnbind tilgjengelig og besøk hos oss skal oppleves trygt.