Vær med å forme morgendagens Kinnarps

Deltakelse & engasjement

"Vi elsker følelsen av en godt utført jobb. Stoltheten over hva vi har oppnådd. Øyeblikket da du er fornøyd og tilfreds; en helt for et kort øyeblikk. Den følelsen streber vi etter hver dag. Men vi har andre drivkrefter enn resultat. Vi tror på delaktighet, å engasjere seg i samfunnet. Å være en del av en større helhet og aktivt være med og bidra med noe godt." 

Liv Tveter, Administrerende Direktør Kinnarps AS

Tre ting som engasjerer oss.

Vi ansetter mennesker, ikke bare medarbeidere

Vi er en lokal, familieeid bedrift som har utviklet seg til en global organisasjon, med tusenvis av ansatte over hele verden. Vi ønsker å tilby hver og en av dem muligheten til å personlig engasjere seg i å forme fremtiden for Kinnarps. Vi arvet en familiebedrifts ånd, noe vi verner om, uavhengig av bedriftens størrelse eller vekst.

Vi er fleksible og har evnen til å tilpasse oss

For å forbli vellykket, må vi være i stand til å takle raske endringer, lære nye ting og nye opplevelser. Vi må lytte til de kravene som markedet og miljøet stiller.:  Vi vil matche selskapets behov med ansattes kunnskap og kompetanse. Det gir oss et solid grunnlag for å utvikle vår virksomhet og våre ansattes kompetanse for å møte fremtidige behov.

Vi vil at våre ansatte skal ha det bra

En lykkelig og sunt arbeidsmiljø er en forutsetning for trivsel og kreativitet. Vår ambisjon er å alltid ta hensyn til hele mennesket, for å skape en god balanse mellom arbeid og fritid. Vi oppfordrer våre ansatte til å arbeide og ta vare på seg selv. En sunn kropp fremmer et sunt sinn.

Ledige stillinger

Vi er alltid åpen for motiverte og engasjerte rådgivere!

 

Kinnarps har lang tradisjon i å levere gode innredningsløsninger til sine kunder. Mye av årsaken til at vi er Europas ledende på møbler til arbeidsplassen, er vårt engasjement i hele produksjonsprosessen. Motiveres du av å finne gode løsninger sammen med kunden, er det kanskje deg vi ser etter. Det er ikke sikkert vi har noe ledig akkurat nå – men, send gjerne inn noen ord om deg, så vi kan ta kontakt.

 

Til søknadsskjema

 

Vi er her for deg.
Fra start til slutt.

Ser du etter et bestemt produkt? Interessert i å utforme en løsning spesifikt tilpasset deres behov? Eller bare nysgjerrig på hva vi kan tilby deg? Kontakt oss - vi er her for deg.