Vellykkede kontormiljøer

Mennesker er den viktigste ressursen i alle organisasjoner. Vi analyserer behovene dine og designer attraktive og ergonomiske kontormiljøer som støtter aktivitetene dine. Verdiskapende og fleksible miljøer som fremmer trivsel, kreativitet og effektivitet. Løsninger utformet for dagens individer, som også er klare til å møte fremtidens behov. La Kinnarps hjelpe dere på veien til det perfekte kontoret.

Trenger du hjelp til innredningen av kontoret?

Kontakt oss i dag

Mennesker er den viktigste ressursen i alle organisasjoner. Invester i helhetlig ergonomi for å hjelpe mennesker til å prestere bedre. Vår ekspertise innen ergonomi og vårt brede produktsortiment gir deg forutsetninger for trivsel, engasjement og prestasjon.

Mennesker først

Next Office® arbeidsplassanalyse

Hvordan lykkes man med kontoret? Vår arbeidsplassanalyse Next Office® hjelper dere med å samle inn verdifull kunnskap og data før arbeidsmiljøene utformes. Sammen sørger vi for at dere får riktig løsning fra begynnelsen av, og skaper forutsetninger for et vellykket kontor som varer over tid.

Lær om Next Office®

En gjennomtenkt innredningsløsning er utformet etter kartlagte behov og arbeidsmønstre, der innredningens egenskaper, utforming og plassering letter og støtter ulike typer arbeidsoppgaver.

Inspirerende kontormiljøer

Se vårt brede møbelsortiment

Finn inspirasjon og bli kjent med våre bærekraftige møbler og fleksible innredningsløsninger for kontorer. Design som har et formål, der funksjon og estetikk går hånd i hånd.

Mennesker, innredning og miljø som varer over tid. Vi produserer bærekraftige kvalitetsmøbler og fleksible løsninger som kjennetegnes av lav miljøpåvirkning og lange livssykluser.

Bærekraft hele veien

Kundeprosjekter

Kundene våre står i sentrum for alt vi gjør. Les historiene deres og se utvalgte referanser fra virkeligheten.

Alle kundeprosjekter

Møbler for fremtidens kontormiljøer

Måten vi innreder kontor på,  endrer seg svært raskt og i takt med at ny teknologi gjør det mulig å jobbe overalt. En arbeidsplass kan være både på jobben og hjemme, på en kafé og i loungen på et hotell. Vi i Kinnarps er spesialister på kontormiljøer og innredningsløsninger for fremtidens kontorer. Når du velger kontorinnredning fra oss, skal du føle deg trygg på at du får et kontor som er utformet for å passe til nettopp deg og din organisasjon – og som dere kan ha glede av i lang tid fremover. 

Vår lange erfaring med å skape gode arbeidsplasser,  har lært oss at det ikke finnes én løsning som fungerer for alle. Funksjonelle kontorer er utformet med utgangspunkt i å dekke behovene til hver enkelt kunde, og deretter personlige behov for plass, arbeidsmåte og innredning. Med riktig utforming blir arbeidsplass og kontormiljø et naturlig sted for trivsel, kreativitet og produktivitet. Vi arbeider i henhold til et konsept som heter Next Office når vi skaper kontormiljøer til kundene våre. Next Office er en prosess som tar hensyn til helheten på arbeidsplassen:  organisasjonen, det fysiske miljøet og den digitale teknologien. Målet er at alle ansatte skal være involvert og engasjert i hele prosessen, på jakt etter det perfekte kontor.