Læringsmiljøer for trygghet og fokus

Med høy kvalitet, bærekraft og ergonomi i fokus designer vi attraktive skolemøbler og fleksible innredningsløsninger som utgjør en forskjell for elever og personale. Vi analyserer behovene dine og utformer læringsmiljøer som fremmer læring og undervisning. Sammen skaper vi vellykkede skolemiljøer!

Trenger du hjelp til innredningen i skolemiljøet?

Kontakt oss i dag

En godt planlagt og bærekraftig innredningsløsning er utformet etter kartlagte behov. Fokus er innredningens egenskaper, utforming og plassering. Resultatet skal virke innbydende og støtte undervisningen.

Inspirerende læringsmiljøer

Next Education® læringsmiljøanalyse

Forbedring begynner alltid med forståelse. Veien til attraktive og velfungerende skolemiljøer starter med å identifisere og analysere deres unike behov. Vår læringsmiljøanalyse Next Education® hjelper dere med å samle inn verdifull kunnskap og data før utformingen av læringsmiljøene. Den legger grunnlaget for gjennomtenkte miljøer og innredningsløsninger som støtter læringsprosessen.

Lær om Next Education®

Mennesker er den viktigste ressursen i alle organisasjoner. Invester i helhetlig ergonomi for å hjelpe mennesker til å prestere bedre. Vår ekspertise innen ergonomi og vårt brede produktsortiment gir deg forutsetninger for trivsel, engasjement og prestasjon.

Mennesker først

Se vårt brede møbelsortiment

Finn inspirasjon og bli kjent med våre bærekraftige møbler og fleksible innredningsløsninger for kontorer. Design som har et formål, der funksjon og estetikk går hånd i hånd.

Mennesker, innredning og miljø som varer over tid. Vi produserer bærekraftige kvalitetsmøbler og fleksible løsninger som kjennetegnes av lav miljøpåvirkning og lange livssykluser.

Bærekraft hele veien

Kundeprosjekter

Kundene våre står i sentrum for alt vi gjør. Les historiene deres og se utvalgte referanser fra virkeligheten.

Alle kundeprosjekter