Bare fordi noe er sirkulært, betyr det ikke automatisk at det er bærekraftig. I Kinnarps tror vi på bærekraftig sirkularitet. Det er viktig at vi lager møbler og interiørløsninger som er egnet for bruk over lang tid. Det handler om å ta bevisste valg, sørge for fleksible løsninger og velge høy kvalitet. På denne måten kan du øke trivselen og effektiviteten i organisasjonen, og samtidig ta vare på naturressursene og legge forholdene til rette for lave livssykluskostnader.


Det skal være enkelt å utgjøre en forskjell.

3 nøkler til et bærekraftig 
og sirkulært interiør

 

NO-Tre cirklar med rubriker-WEBB.png

NO-Tre cirklar med rubriker-WEBB2.png

NO-Tre cirklar med rubriker-WEBB3.png

Endring starter med forståelse

1. TA BEVISSTE VALG

 

Ta deg god tid og tenk gjennom ting i begynnelsen av prosjektet. En innredningsløsning som er basert på dine faktiske behov, vil alltid være mer gunstig for å utføre de daglige oppgavene, for velværet og de overordnede resultatene. Ved å ta bevisste valg kan du påvirke organisasjonens effektivitet samtidig som du bevarer naturressursene. Begynn med å se på organisasjonens visjon og måten man jobber på, og kartlegg deretter behovene.

Løsningen må være bærekraftig hele veien; miljømessig, økonomisk og ergonomisk. Våre arbeidsplassanalyser hjelper deg å komme dit. Det er den beste måten å samle inn både kunnskap og data på når du designer fremtidens interiør. Et grundig grunnarbeid og et solid fundament er avgjørende for å lykkes med å utgjøre en reell forskjell for både mennesker og miljø.

Endring er det eneste konstante

2. SKAP FLEKSIBLE LØSNINGER

 

Det kan høres merkelig ut, men fleksibilitet er nøkkelen til stabilitet. Hvis du er ute etter en virkelig bærekraftig og sirkulær løsning, må møblene og interiøret også være fleksible, modulbaserte og multifunksjonelle. Det som er viktigst for deg akkurat nå, er like viktig for de fremtidige behovene dine. Derfor bør du unngå å måtte bytte ut møbleringen på grunn av nye behov, krav eller regler. Evnen til å skifte fokus og tilpasse seg nye situasjoner er nøkkelen i en verden i stadig endring.

Kort sagt, hvis interiøret er fleksibelt, er det også egnet for ulike typer aktiviteter, arbeidsmetoder og mennesker. Til syvende og sist handler evnen til omstilling, og endring av innredningsløsningen om fleksibilitet. Selvsagt kan det være en annen vei enn du opprinnelig hadde tenkt, men du kommer til å ende opp nøyaktig der du bør være. Det garanterer vi.

Endringen ligger i detaljene

3. VELG HØY KVALITET

 

For oss handler høy kvalitet om å være oppmerksom på de minste detaljene og skape holdbare produkter som er designet for hyppig og langvarig bruk. Ved å lage produkter som er egnet for reparasjoner, vask og oppgraderinger, kan vi forlenge produktets levetid. Dessuten bruker vi bærekraftige materialer. Når du bruker de riktige materialene og fargene på riktig måte, kan våre produkter virkelig støtte rommets funksjon.

Høy kvalitet er noe som må oppleves på nært hold. Den kan også kontrolleres og forbedres grundig underveis. Du kan være trygg på at Kinnarps både oppfyller og overgår bransjens høye standarder; fra materialer, produksjon og sertifiseringer, til transport, leveranser og faktisk bruk. Enkelt sagt er høy kvalitet en god investering som gir lave livssykluskostnader.

Et levert produkt er et løfte som holdes

Alle snakker om bærekraft og sirkularitet i dag, men vi har vært opptatt av det siden 1942. Vi brukte selvsagt andre ord den gangen, men DNA-et vårt har ikke endret seg. Vi er langsiktige og leverer attraktive kvalitetsmøbler og løsninger som varer i generasjoner. Derfor vil vi fortsette å skape funksjonelle og attraktive interiører som gjør det mulig for folk å trives, føle seg bedre og nå sitt fulle potensial. Samtidig respekterer vi alltid naturen og dens dyrebare ressurser. Resultatet er møbler som er enkle å like, bruke, vaske, trekke om, oppgradere og resirkulere. Hvis du lytter til våre råd, kan du være sikker på at innredningsløsningen din blir vellykket fra dag én, og at den kan utvikle seg inn i fremtiden. Kinnarps kan utgjøre en reell forskjell for deg, din organisasjon og miljøet.

Tjenester for en bærekraftig og sirkulær fremtid

ARBEIDSPLASSANALYSER

Kartlegg og identifiser behovene i miljøene dine med våre arbeidsplassanalyser for kontor, skole og helse.

BÆREKRAFTIG TRANSPORT

Gjenbrukbar transportemballasje og fullt ansvar for montering og implementering i henhold til plantegningen.

FLYTTING OG OMINNREDNING

Enten du ominnreder lokalene eller flytter til en ny adresse, står vi klare til å hjelpe deg.

HELHETLIG ERGONOMI

Få ny kunnskap om bærekraftige og vellykkede arbeidsmiljøer gjennom våre foredrag og workshops.

INVENTERING OG HANDLINGSPLAN

Få oversikt over interiøret, kartlegg verdien og finn ut hvordan det best kan vedlikeholdes, oppdateres, plasseres og brukes til å dekke dine nåværende og fremtidige behov.

KJØP SIRKULÆRT PÅ NETTET

Kjøp både nye og renoverte kvalitetsmøbler i Kinnarps’ nettbutikk.

MØBELSERVICE PÅ STEDET

Vi kan oppgradere møbler hos deg, eller i vår spesialutstyrte servicebil.

VASK AV MØBLER

Å holde møblene rene er nøkkelen til å opprettholde en attraktiv arbeidsplass. Ved å rengjøre møblene, forlenger du også levetiden

 

RENOVERING OG OPPGRADERING

Renovering og oppgradering gir møbelet nytt liv og forlenger levetiden. Nye farger og oppgraderinger kan gjøre de eksisterende møblene så gode som nye.

RESIRKULERING

Vi hjelper til med å resirkulere møbler som har oppnådd maksimal levetid på en miljøvennlig måte.

 

Tjenestene kan variere mellom de ulike salgskontorene. Kontakt ditt nærmeste salgskontor for mer informasjon.