Successful interiors – gode interiørløsninger skapt for akkurat din arbeidsplass

Vi har levert innredningsløsninger lenge og arbeider for å gi dere en stadig bedre produkter og løsninger.  Vi er alltid nysgjerrige, og opptatt av å levere gode og attraktive interiørløsninger som hjelper deg og dine kolleger med å holde dere motiverte, produktive og fornøyde. For oss handler innredning om mer enn møbler: Det handler om å kombinere god design med nyttig  kunnskap for å skape kreativitet og effektivitet. Om å gjøre vår ekspertise innen ergonomi og trivsel om til arbeidsmiljø som kan hjelpe med å skape en solid bedrift hvor medarbeiderne trives. Sist, men ikke minst: Det dreier seg om å sikre at vi handler på en bærekraftig og ansvarlig måte i alt vi gjør.  Først når vi leverer på alle disse punktene, har vi gjort jobben vår. Når dere lykkes, lykkes vi,  og vi kan virkelig utgjøre en forskjell for bedrifter, enkeltpersoner og for planeten.

Vi kaller det: Successful Interiors.

Kontor

Når du skal innrede et kontorlokale som skal fremme velvære og produktivitet, er det viktig å skape et arbeidsmiljø som støtter både arbeidsmetodene og medarbeiderne. Nøkkelen til suksess er å imøtekomme behovene til forskjellige personlighetstyper og å skape lokaler som fremmer de aktivitetene som skal utføres i løpet av dagen. Med KINNARPS NEXT OFFICE® tilbyr vi forskning, strategi og rådgivning så du kan skape et kontor som er perfekt for bedriften din.

Les mer

Skole

Det fysiske miljøet på skoler og i andre undervisningslokaler er viktig for innlæring av ny kunnskap. De rette møblene og utstyret støtter læring i både formelle og uformelle undervisningslokaler. Derfor er det viktig å skape attraktive, ergonomiske og fleksible lokaler som støtter elevene og lærerne i deres utvikling. Med KINNARPS NEXT EDUCATION® tilbyr vi forskning, strategi og veiledning for å skape aktive lokaler for læring.

Les mer

Helse og omsorg

Et helsefremmende miljø er et sted hvor den enkelte føler seg trygg, stimulert og inkludert – det er et miljø som gir økt velvære for alle som oppholder seg der, enten det er pasienter, personale eller familie. Med KINNARPS NEXT CARE® tilbyr vi en forståelse av hvordan omsorgsmiljøer kan designes aktivt, både for å stimulere helbredelsesprosessen og med tanke på kravene som bør stilles til interiørdesignen.

Les mer

Er det noe våre eksperter kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Vi er her for deg.
Fra start til slutt.

Ser du etter et bestemt produkt? Interessert i å utforme en løsning spesifikt tilpasset deres behov? Eller bare nysgjerrig på hva vi kan tilby deg? Kontakt oss - vi er her for deg.