VI SKAPer arbeidsmiljøer som fremmer vekst og trivsel

(og det har vi gjort i 75 år)

Vi er Europas ledende leverandør av arbeidsplassløsninger

+2,300

ansatte innen kinnarps konsernet

+200

salgskontorer

+40

land hvor vi er til stede

3.8

mrd SEK i omsetning i 2015/16

Alt startet med dette arbeidsomme paret

Møt våre grunnleggere, Evy og Jarl Andersson

Allerede tilbake i 1942, når Jarl hadde møter med sine kunder var han oppriktig interessert i å lære deres individuelle behov. Han var trygg på at hans kompetanse
ville gi dem den perfekte løsningen. Evy, med godt øye for detaljer, så til at arbeidet alltid ble utført med presisjon, og at alle prosesser og materialer var bærekraftige.
Fra sin begynnelse for 75 år siden til i dag, lever Jarl og Evy's arv videre.
Med samme banebrytende og medfølende ånd, presser vi fortsatt grensene på
arbeidsplassløsninger, alltid drevet av vår lidenskap for full service, innovative løsninger, ergonomi, bærekraft, kvalitet, vakker design og state-of-the-art kompetanse.

THE KINNARPS LEGACY: 7 GRUNNLEGGENDE DELER AV VÅRT DNA

1.
ansvar for hele kjeden

gjør alt - og gjør det bra

Vi tar ansvar for hele verdikjeden vår - fra produksjonen starter helt til produktet er ute hos kunden vår. Vi leverer og monterer over 1800 arbeidsplasser hver dag. En ordre tar mellom 4 til 6 uker fra start til leveranse. 24 fullastede trailere forlater våre fabrikker hver dag, klare for å levere gode arbeidsmiljø til deg. Både av hensyn til miljø og plass, pakker vi våre produkter i tepper. Da får vi plass til 50% flere produkter i bilen, og vi sparer miljøet. Teppene brukes igjen og igjen og igjen. Siden 2014 har vi redusert utslipp med 7%  

2.
Innovative Løsninger

Utfordre morgendagens Arbeidsplass


Se deg rundt. Arbeidsoppgaver endres. Arbeidsplasser er i endring. Personer arbeider hjemmefra eller eksternt. De har ny informasjon og nye ferdigheter. Bedrifter trenger arbeidsplassløsninger som oppfyller en rekke behov. Vi tenker alltid fremover og arbeider innovativt og kreativt for å skape løsninger som tar våre kunder utover det som mange trodde var mulig.

VIL DU VITE MER OM VÅRE ARBEIDSPLASS LØSNINGER?

Kontakt oss

3. ERGONOMI

din kropp - vår inspirasjon

Om den ansatte har det godt på jobben, er fokus når vi utvikler nye løsninger til arbeidsplassen. god ergonomi skal fremme gode resultat. når vi tenker ergonomi, tar vi utgangspunkt i helheten - en helhet der det sosiale, organisatoriske, miljø og både det fysiske og psykiske spiller inn. Alle er forskjellige, og alle fortjener en løsning som er tilpasset akkurat de.

4.
bærekraft

The Better Effect

THE BETTER EFFECT

Vi har et ansvar med å bevare vår planet for fremtidige generasjoner. Dette involverer alt fra råmaterialer til hvordan vi tenker rundt design, produksjon, og transport. Gjennom hele verdikjeden velger vi de bærekraftige løsningene. Ved å ha fokus på miljø, bidrar vi til å skape et bedre liv, både på arbeidspassen og rundt oss. Vi kaller det:  The Better Effect.

NOEN AV VÅRE MILJØSERTIFIKATER & MILJØMERKER

5.
kvalitet

et løfte om kvalitet

I våre testlaboratorier, gjennomføres det nøyaktige produktsjonskontroller, og internasjonale sertifiseringer. Dette skal gi deg en garanti om at vi virkerlig jobber med kvalitet i alle ledd, fra den minste del til ferdig produkt. Vi skal alltid gi deg en trygghetsgaranti og markedets beste kvalitet. Vi bruker hele tiden ny teknologi, men har stor respekt for håndtverkets estetikk. Det får vi gjennom våre egne testlaboratorium og produksjonskontroller. Våre internasjonale sertifiseringer garanterar deg god kvalitet i alle ledd.  Vi bruker nyestet teknologi, sammen med håndtverkets finesser. Når disse kombineres får vi fine produkter  som holder over tid.

 

6.
god design

With LOVE from Scandinavia

SKAPT MED OMTANKE I SKANDINAVIA

Skandinavisk designtradisjon, med internasjonal påvirkning, utgjør basen i Kinnarps filosofi. Vårt mål er å finne den kombinasjonen som gjør at produktet blir riktig akkurat for deg. Den riktige ergonomi. Rett form og funksjon. Rett for deg.

7.
kompetanse

MAKING LIFE EASIER

De ansatte i Kinnarps, er det Kinnarps handler om. Vi strever etter å gjøre vårt aller beste i alt vi gjør. Vi utarbeider tjenester som skal bedre din effektivitet.I tillegg til egne, dedikerte antsatte, har vi en bredde av dyktige samarbeidspartnere. Ved at vi kan gi deg den riktige ressursen for din utfordring, skal vi legge til grunn at arbeidsdagen skal være enklere for den enkelte.

Noen av våre kunder

ER DET NOE VÅRE EKSPERTER KAN HJELPE DEG MED?

Kontakt oss

VÅR HISTORIE INNTIL I DAG: Reisen som tok oss hit

1940

Det var her det startet

Evy og Jarl Andersson etablerte Kinnarps i 1942 med to ansatte. I starten lagde man møbler ført og fremst på bestilling, til bla arkitekter. I 1943 begynte Kinnarps å levere sjalusiskap til svenske statlige myndigheter, og tre år senere ble den første rammeavtalen med den svenske staten. Siden den gang har Kinnarps vært en betrodd leverandør til den svenske staten - i tillegg til offentlige myndigheter i andre land.  

1950

Den første katalogen 

Kinnarps investerte i sitt første komlette sortiment av kontormøbler og laget sin første katalog i 1952. Den nye fabrikken sto klar og ga Kinnarps det rom som krevdes for å ekspandere i produksjonen. I 1959 startet Kinnarps med å levere møbler med sin egen lastebil, samt å montere dem på plass hos kunden for å sikre kvaliteten hele veien til kunde.  Gjennom å emballere produktene i filter som kunne gjenbrukes, fikk man plass til mer på bilene uten at noe emballasje måtte kastes.

1960

showroom og vekst

I starten av 1969 hadde vi 34 medarbeidere og årsomsetningen passerte to millioner kroner. I 1968 åpnet Kinnarps sitt første showroom i Stockholm. I denne perioden økte også produktsortmentet og Kinnarps startet med ordrestyrt produksjon.

1970

internasjonal ekspansjon

Henry Jarlsson, Evys och Jarls eldste sønn, overtok VD-rollen i 1973. Kinnarps etablerte seg i London i 1974 og dermed samtidig på eksportmarkedet. I 1977 investerte Kinnarps i en brikettpresse for treavfall. Brikettene gjorde at man fikk utnyttet treavfall fra produksjonen, samt at behovet for olje til oppvarming ble redusert. 

1980

Fortsatt vekst

På midten av 80-tallet tok man beslutningen om å investere i en ny og omfattende møbelserie. Sofaer, lenestoler og konferansemøbler ble lagt til i Kinnarps basissortiment. I løpet av dette tiåret kjøpte Kinnarps opp underleverandøren Granstrands og investerte i en ny fabrikk i Skillngaryd. Kinnarps lanserte en UV lakk uten løsemiddel (1980) og kunne tilby en hard og holdbar overflate uten negativ miljøpåvirkning. Siden 1980 har vi redusert utslippet med 90% ved ha miljøinnovasjon som en sentral del av vår forretningsstrategi.

1990

strukturert miljøarbeid

I 1991, utvikler og produserer Kinnarps det første elektrisk justerbare sitt- og ståbordet, noe som ga kontorarbeideren mulighet for alternative arbeidsposisjoner gjennom dagen. I 1993 blir Kinnarps den første møbelprodusenten i Sverige som får kvalitetssertifisering ISO 9001. Fire år senere, i 1997, miljøsertifiseres Kinnarps i henhold til ISO 14001. Samme år blir Kinnarps medlem i EUs miljøledelses- og miljørevideringordning (EMAS). Samarbeidet med underleverandøren Reimers på 90-tallet, førte til sammenslåing i 1999. 

2000

utmerkelser

På starten av 2000-tallet fikk Kinnarps to utmerkelser; the Balanced Scorecard Hall of Fame Award samt Årets kompetensföretag i Sverige. Samtidig etablerte selskapet seg på flere nye markeder, og kjøpte opp møbel-design virksomhene Klaessons, Materia og Skandiform. I 2007 lanserte Kinnarps fire ny produktserier, noe som innebar den største lanseringen i selskapets historie. 

idag

markedsleder i europa

Kinnarps konsernet har ca 2.300 ansatte i Europa. Kinnarps tilbyr møbler for alle typer arbeidsplasser, fra åpne kontorlandskap, aktivitetsbaserte kontorer og komplette grupper til konferanse, undervisning- og møtelokaler, kaféer, restauranter, resepsjoner m.m. I dag har vi et team og utelukkende jobber med fremtidsbasert forskning og utfikling. Dere oppdrag er å finne teknikk og løsninger for fremtidens arbeisplasser. I et nøtteskall - Kinnarps leverer innredningsløsninger for kontor og offentlige miljøer.  

BESØK I KINNARPS OG SE HVORDAN DET VAR OG ER

Kinnarps museum

Tre inn Evy og Jarl liv i Kinnarps 1942. Se hvordan de gjorde ting da, hvilken teknologi de brukte, og hvilke løsninger oppnådde. Det var her det hele startet!

Hovedkontor & utstilling

Tre inn i fremtiden av arbeidsplassløsninger. Vårt showroom i Kinnarp er ikke bare for show, det er også vår egen arbeidsplass. Det er der vi tester ut nye ideer og lever med dem for å oppleve og måle deres effekter over tid. De er her det hele begynner!

Vi er her for deg.
Fra start til slutt.

Ser du etter et bestemt produkt? Interessert i å utforme en løsning spesifikt tilpasset deres behov? Eller bare nysgjerrig på hva vi kan tilby deg? Kontakt oss - vi er her for deg.