VÅRE PRODUKTNYHETER 2021

Våre varemerker utgjør et bredt spekter av unike møbler. Sortimentet er variert for at du skal finne din favoritt. Hver enkelt merkevare har sitt individuelle uttrykk, med unike løsninger og design. For å skape komplette innredningsløsninger, har vi fokus på bredde, bærekraft, funksjon og design – så du kan velge fra et sortiment og finne det som passer deg. Velkommen til våre nyheter.

KL01-000085A.png

Materia utvikler og produserer designmøbler og interiørartikler for kreative møteområder og dynamiske organisasjoner. Helt fra starten har de hatt en filosofi om å ikke inngå kompromiss. Materia sin tilnærming kjennetegnes av innovativt design – alltid med forbrukeren i fokus når de realiserer ideene sine.

LES MER OM Materia

picnic.jpg

PICNIC

Et bord med et lekent og robust uttrykk. Serien består også av benk og skammel. Passer som lunsjmøbel i skolen eller som møteplass på kontoret. Kan plasseres mot vegg siden den ene kortsiden av bordet er rett og den andre er avrundet.

Les mer

Uni-large-1250.jpg

UNI LARGE KONFERANSEBORD

Uni Large er et allsidig konferansebord som er skreddersydd for moderne møteplasser. Det har et diskré design for å passe inn i flere typer miljøer. Konferansebordets gjennomtenkte design omfatter blant annet formstøpte detaljer på foten og bordplate med buet kant. Bordet ser nesten ut til å flyte med den forenklede strukturen.

Les mer

ambient.jpg

AMBIENT BEAM SOFA

Med sofaen Ambient Beam får du en kombinasjon av design og komfort. Den er solid, samtidig som den har et pent, minimalistisk og elegant design. Seteenhetene kan enkelt skiftes ut individuelt om nødvendig.

Les mer

Skandiform_logo.png

Skandiform henter sin inspirasjon fra skandinavisk natur og tradisjoner, og gjenskaper natur og skjønnet. Fargepaletten gjenspeiler den skandinaviske naturen og gir deg en bredde å velge i. 

les mer om Skandiform

matsumoto.jpg

MATSUMOTO LAPTOP-BORD

Enda et bord i Matsumoto-serien. Et fleksibelt laptop-bord for enkel arbeidsflate eller avlastning. Lett å plassere med sine myke, runde former og minimalistiske design. 

Les mer

isa.jpg

ISA SITTEPUFF

En sittepuff som kan brukes frittstående, eller som tilbehør til sittebenken med samme navn. Inspirert av naturen med en nett og bølgende form innbyr den til spontane møter eller avslappede samtaler.

Les mer

soft top.jpg

SOFT TOP STOL OG BARSTOL PÅ HJUL

Stol og barstol på hjul i Soft top-serien, som også består av karmstol, barstol og benk. Designent er fleksibelt og passer godt til en workshop, hjemmekontoret eller overalt der aktivitet og bevegelighet blandes med konsentrasjon og ro. Enkel å rulle frem og rulle vekk.

Les mer

 

NC_logo.png

NC Nordic Care er bygget opp fra Skandinavisk stolhet og arv, og har løsninger som setter mennesker og natrulige løsninger i sentrum. Verdier og form baseres på at alle skal kunne delta og alle har et ansvar for at våre medmennesker skal kunne sitte godt.

Read more about NC Nordic Care

thyra.jpg

thyra-tvåsits-bak.jpg

thyra-tresits-sida.jpg

thyra

Stilren konstruksjon og et varmt, innbydende uttrykk der håndverksmessige detaljer fremheves og skaper særpreg for mange ulike miljøer. Høy materialfølsomhet med tre og tekstil skaper taktile detaljer. For optimal hygiene er trekket avtagbart, og det finnes en smussglipe mellom sete og ryggstø. Polstringen kan skiftes ut.

Les mer

Vil du vite mer om våre nyheter eller andre produkter?

Kontakt oss