VÅRE PRODUKTNYHETER

Våre varemerker utgjør et bredt spekter av unike møbler. Sortimentet er variert for at du skal finne din favoritt. Hver enkelt merkevare har sitt individuelle uttrykk, med unike løsninger og design. For å skape komplette innredningsløsninger, har vi fokus på bredde, bærekraft, funksjon og design – så du kan velge fra et sortiment og finne det som passer deg. Velkommen til våre nyheter.

Kinnarps_logo_neg.png

Kinnarps har over 75 års erfaring i å utvikle gode innredningsløsninger til arbeidsplassen. Vi lager møbler av meget god kvalitet, og grunnet kontroll over hele produksjon - og transportprosessen kan vi sikre bærekraftige løsninger.  

LES MER OM Kinnarps

elsa@2x.jpg

Elsa

Elsa er en behagelig og funksjonell bordserie som passer in i alle type læringsmiljø. Serien har et mykt formspråk og er også utviklet med gode akustikk egenskaper som passer godt til kreative skolemiljø og aktiv læring.  

Les mer

kids-corner@2x.jpg

Kids corner

En gjennomført og multifunksjonell løsning - bokhylle, skap og sitteplass i ett. Møbelet skaper trygghet, god stemning og er et lite krypinn for skolens elever hvis de ønsker å f.eks sitte og lese. Kids Corner er fleksbiel, og du kan velge mellom åpne hyller, lyker eller dører, samt at den kommer med mange ulike håndtak. 

Les mer

frisbee_pile@2x.jpg

KCS - NYe FaRGER Og materialer

Kinnarps Colour Studio kommer i år med et allsidig og inspirerende sortiment innenfor nye farger, stoff og materialer. Her er det bare fantasien som setter grenser. Blant årets nyheter finner du jordnære nyanser som pistage, rustrød, safran og nye stoff som gir en myk følelse. Fine farger, stoff med god slitestyrke og overflater som er meget enkle og rengjøre. 

Les mer

logo_drabert_bk@2.png

Når du har behov for arbeids, besøk og møteromsstoler se på hvilke muligheter Drabert gir deg. Her er møblene designet med tanke på god ergonomi, innovasjon og komfort. Drabert sine stoler gir både gode løsninger og flott design - og de er gode og sitte it. 

claro_side@2x.jpg

claro_back@2x.jpg

claro_mesh@2x.jpg

CLARO

Claro er en funksjonell kontorstol. Et godt ergonomisk design som passer inn i alle kontormiljø. Fleksibel og bærekraftig. Stolen kommer med flere ulike varianter rygg og stoff, så du kan skape din favoritt. 

Les mer

KL01-000085A.png

Materia representerer det mer kreative, og er et designbrand - som strekker grensene for hvilken type møbler du bruker på arbeidsplassen. Skillet mellom hva du bruker hjemme og på jobb viskes noe ut, men kvaliteten på produktene opprettholder en meget høy standard og tåler mye bruk. Designet er uforsutsigbart og konseptuelt. Materia skaper dynamikk til den moderne arbeidsplassen. 

LES MER OM Materia

MATERIA_Hopper_table_grey@2x.jpg

Hopper

Hopper er et praktisk bord med et design som skaper oppmerksomhet. Formen er vakker og myk. Det er mulig å justere høyden på bordet, 535-730 mm, noe som gjør at bordet passer inn i mange ulike miljø og bruksområder. Og, enkelt er det også. Du holder bare inne en knapp på bordflaten og bordet går opp og ned. 

Les mer

Materia_Pilot_conference chair_beige stand_front@2x.jpg

Pilot

Pilot er en konferansestol med god komfort og innbydende design. Den svakt buede ryggen gir karakter, men fremfor alt god støtte. Stolen har fine detaljer som formen på armlene og åpningen mellom rygg og sete.  

Les mer

MATERIA_Rocca_stool_blue grey@2x.jpg

Rocca

Rocca har et lekent design som hjelper kroppen å holde seg aktiv. Stålrørene gir stolen et minimalistisk uttrykk som gjør den unik. Ringen gir mulighet til bevegelse, samtidig som du sitter godt. 

Les mer

Skandiform_logo.png

Skandiform henter sin inspirasjon fra skandinavisk natur og tradisjoner, og gjenskaper natur og skjønnet. Fargepaletten gjenspeiler den skandinaviske naturen og gir deg en bredde å velge i. 

les mer om Skandiform

Bolero_SA-392@2x.jpg

BOLERO

Komfort og design møtes i den nye sofa serien Bolero. Moderne og tidløs. Med sitt myke design og unike detaljer skapes følelsen av å komme hjem, uansett hvor Bolero plasseres.  .

Les mer

Twig_S-024_ash_sheepskin@2x.jpg

TWIG

Naturlig design og praktisk funksjon. Minimalistiske Twig er en stol som både passer inn overalt, samtidig som den stikker seg ut. Et mykt og godt sete og en design som har gitt stolen sitt navn Twig - kan helt klart anbefales. 

 

Soft Top_S-1089_white@2x.jpg

Soft top

Soft Top er en stolfamilie som er tiltenk offentlige miljø der det er mange på besøk, og det er høye krav til kvalitet, pris og fleksibilitet. Det kommer to nye barstoler og tre nye benker - der en bordplate binder sammen en av benkene. Soft Top gjør hverdagspausene bedre.  

Les mer

NC_logo.png

NC Nordic Care er bygget opp fra Skandinavisk stolhet og arv, og har løsninger som setter mennesker og natrulige løsninger i sentrum. Verdier og form baseres på at alle skal kunne delta og alle har et ansvar for at våre medmennesker skal kunne sitte godt.

Read more about NC Nordic Care

filuren_nc2020_005@2x.jpg

FILUREN

Filuren oppmuntrer til fantasi og lek - møbelet skal gjøre fysisk aktivitet naturlig. Stolen passer inn i alle venterom, men fungerer også godt på bibliotek, førskole  og lignende offentlige virksomheter for barn. Filuren er helt klart en kul stol. 

Les mer

gepetto_nc2020_004@2x.jpg

GEPETTO

Stolen Gepetto kombinerer lekent design med inkluderende funksjoner. Litt humoristisk kalles den "sms-stolen" da den har en fasong på armen som gjør at du lener albuen til en perfekt bue, og en god vinkel for å være på mobilen. Stolen kommer med tresete eller stoff.  

Les mer

twist_nc-2020_027@2x.jpg

TWIST

Idéen til pallen Twist kommer fra de geometrien. Mange vinkler. Designet har sitt utgangspunkt i femkanten, og blitt testet med flere ulike løsninger for å komme frem til et flott design og en god krakk. 

Les mer

Vil du vite mer om våre nyheter eller andre produkter?

Kontakt oss