Produktnyheter 2019

Kinnarps Group representerer en bredde innen sterke varemerker. Hvert varemerke har sin egen identitet, kjennetegn og fordeler. Dette gjør det mulig for oss å tilby skreddersydde innredningsløsninger. Det er en ting de alle deler og det er fokus på ergonomi, bærekraft og design. Her er noen av årets nyheter.

Kinnarps-logo.png

Kinnarps har over 75 års erfaring i å utvikle gode innredningsløsninger til arbeidsplassen. Vi lager møbler av meget god kvalitet, og grunnet kontroll over hele produksjon - og transportprosessen kan vi sikre bærekraftige løsninger.  

LES MER OM Kinnarps

News_Kinnarps_Vibe2.jpg

Vibe

Design: Kinnarps Studio

Vibe skjermserie inkluderer en rekke ulike skjermer for gulv, tak, vegg og skrivebord. Den nye skjermserien kommer i en rekke ulike størrelser, farger og fasonger for at du skal finne akkurat den som passer deg. Skjermveggene til skrivebordet er lydabsorberende og kommer i to ulike kategorier: Vibe Light og Vibe Focus. Det er enkelt å montere VIBE, og raskt kan du sette sammen ulike skjermvegger for å skape akkurat den løsningen som er best for deg. 

Les mere 

News_Kinnarps_KCS.jpg

FARGET FINER FRA KINNARPS COLOUR STUDIO

Vi lanserer nå farget finer i enda flere farger . Finer av meget høy kvalitet, med en fargeprosess utarbeidet av håndberkere - skaper et resultat der materialet får frem sin naturlige linjer. Tanken bak er at du skal velge blandt monokrome farger, for å skape en personlig og vakker innredning.

Les mer om våre nye farger og Kinnarps Colour Studio her

News_Kinnarps_Leia.jpg

Leia i nye farger 

Design: Johan Larsvall and Nils Löventorn

Stolen LEIA kommer nå i mange nye, lekre og spennende farger. Den fleksible og gode stolen kommer nå i 13 fargers som er fine alene, men også flotte og kombinere. Fargene inkluderer blant annet Pære, Sitron, Nougat, Blåbær, Koral og himmelblå. Stolen er god å sitte på, enkel og stable og gir arbeidsplassen fargerike innspill. 

Les mere 

KL01-000085A.png

Materia representerer det mer kreative, og er et designbrand - som strekker grensene for hvilken type møbler du bruker på arbeidsplassen. Skillet mellom hva du bruker hjemme og på jobb viskes noe ut, men kvaliteten på produktene opprettholder en meget høy standard og tåler mye bruk. Designet er uforsutsigbart og konseptuelt. Materia skaper dynamikk til den moderne arbeidsplassen. 

LES MER OM Materia

News_Materia_Alto.jpg

Alto

Design: Mattias Stenberg

Alto er en lekker design sofa med en sittehøyde på 630 mm. Designet er karakterisert av rene og enkle linjer. Alto kommer som stol, toseter, treseter eller hjørnesofa. Sofaen har også en ekstra lomme pent sydd i stoffet der du ønsker, til oppbevaring av feks magasiner eller menyer.  Ben i krom eller CbM*. 

*CbM = dusty pink, rusty red, blue grey, green, white, grey, dark grey, black

Les mer

News_Materia_Anagra.jpg

Anagram

Design: Fredrik Mattson

Stolen har en sterk identitat, noe som gjør at du selv kan plassere den inn i en innredning som en leken og fargerik stol - eller mer sofistikert og elegant. Den har robust design og gjennomtenkte detaljer. Stolen tåler mye. Sete og rygg har aluminium knapper som matcher fargen du har valgt på stoffet.

Les mere 

News_Materia_CrestTable.jpg

Crest  

Design: Mattias Stenberg

Brodet har en dobbel bordplate, som gjør at du har mulighet til bedre oppbevaring, samt at du kan mikse ulike materialer. Plassen mellom bordplatene gjør at du enten kan ha glass og såkalt åpen oppbevaring der magasiner og annet synes, eller du kan ha en bordplate i tre som gjør løsningen mer lukket. Bordet kommer i ulike løsninger og farger. 

Les mere 

Skandiform_logo.png

Skandiform henter sin inspirasjon fra skandinavisk natur og tradisjoner, og gjenskaper natur og skjønnet. Fargepaletten gjenspeiler den skandinaviske naturen og gir deg en bredde å velge i. 

les mer om Skandiform

News_Skandiform_Fendo.jpg

Fendo

Design: Stefan Borselius

Med stolen Fendo har designer Stefan Borselius  klart å skape vakker komfort. Stolen er god å sitte i og designet gjør at du sitter som i en skikkelig kstol med armlener, samtidig som designet gjør at stolen virker nett..

Les mere 

News_Skandiform_Aplomb.jpg

Aplomb

Design: Everything Elevated

Aplomb konferansebord passer til de fleste rom, og kan tilpasses med ulike tipper og ben. Bordet kommer også med skjult kabelrenne, slik at du har integrert strøm og elektronikk. Det faktum at et bord som inneholder så mange funksjoner, er så lett - er verdt en konferanse i seg selv.

Les mer 

News_Skandiform_Primo.jpg

Primo   

Design: Stefan Borselius 

Primo reflekterer de ulike linjene til rammen og foten, ved at de 18 ulike størrelser, fasonger, materialer, høyder og farger - smeltes sammen på en elegant måte uavhengig av hvilken variant du velger. Primo er ikke noe annet enn prime! 

Les mer

NC_logo.png

NC Nordic Care er bygget opp fra Skandinavisk stolhet og arv, og har løsninger som setter mennesker og natrulige løsninger i sentrum. Verdier og form baseres på at alle skal kunne delta og alle har et ansvar for at våre medmennesker skal kunne sitte godt.

Read more about NC Nordic Care

News_NC_HumlanSnurr.jpg

Humlan 

Design: Eva Schildt

Humlan (Bumblebee) familien fortsetter og vokse, og denne gangen kommer den populære stolen med tilpasninger slik at du skal kunne bruke den til å innrede aktive omgivelser som kontor, konferanse og skoler i tillegg til tradisjonell bruk. Understeller et fra FSC sertifisert skog, og har et stilfullt uttrykk. Humal har og et avtagbart trekk, slik at det er enkelt å vaske og sette på igjen. 

Les mer

News_NC_HumlanHjul.jpg

Humlan med hjul 

Design: Eva Schildt

Humlan (Bumblebee) familien fortsetter og vokse, og denne gangen kommer den populære stolen med tilpasninger slik at du skal kunne bruke den til å innrede aktive omgivelser som kontor, konferanse og skoler i tillegg til tradisjonell bruk. Understeller et fra FSC sertifisert skog, og har et stilfullt uttrykk. Humal har og et avtagbart trekk, slik at det er enkelt å vaske og sette på igjen. Du får også valget til å ha hjul på denne fleksible og anvendelige stolen. 

Read more

News_NC_Orkester.jpg

ORKESTER

Design: Mia Cullin

Inspirasjon til Orkester kommer fra pianostolen, der du enkelt kan justere høyden på setet, samtidig som stolen er et tradisjonelt tremøbel. Orkester har et solid design, og består av stoler og benker. Møbelet er perfekt for skoler, dagsenter, venterom, resepsjon, innganger og flere steder i restauranter. Siden du lett kan justere høyden på setet, passer det til stor og liten.

Les mer

Vil du vite mer om våre nyheter eller andre produkter?

Kontakt oss