smitteforebyggende
og praktisk kontorinnredning

 

Med en pandemi i urytmiske bølger og et fokus på smittevern som er endret for all overskuelig fremtid, er det lurt å ruste seg. Ruste seg for en arbeidshverdag der ansatte kan møtes på kontoret, uten å bekymre seg for influensasymptomer og smittespredning, samtidig som sykefraværet reduseres.

Derfor har vi i Kinnarps samlet et knippe kontormøbler hvor smittevern, overflater som er enkle å rengjøre, praktisk bruk og design står i fokus:

 

Vibe-skjermer

Allsidige skillevegger og skjermer med mange praktiske funksjoner som samtidig er et effektivt tiltak mot smittespredning. Fås både til fastmontering og frittstående med og uten hjul.

 

Se hele VIBE-serie

 

EMbrace

En prisbelønt designstol som leveres i både høy og lav utgave, med og uten hjul. Et stilrent og praktisk produkt som gjør det enkelt å holde avstand og flytte rundt etter behov.

 

Se hele EMBRACE-serie

Det er svært viktig å tenke på hygiene og for å gjøre dette enklere å ivareta, tilbyr Kinnarps mange møbler med overflater som enkelt lar seg rengjøre og desinfisere, uten at kvaliteten blir dårligere over tid. Du kan for eksempel velge JOY, som er en type stoff om du kan velge til de fleste møbler, og som også finnes i mange lekre farger!

JOY

Joy er et kunstskinn i PU (Polyuretan) som har en fin, lærlignende struktur og passer inn i mange ulike miljøer. Joy er enkel å rengjøre med såpe og vann og kan også rengjøres med vanlig desinfeksjonsmiddel uten at man trenger å tørke av med vann.
Joy finnes i mange lekre farger!

Lær mer om JOY

.

Sett smittevern og trivsel i fokus med praktiske Vibe-skjermer og lekre Embrace-stoler som er enkle å rengjøre

Vi er her for deg.
Fra start til slutt.

Ser du etter et bestemt produkt? Interessert i å utforme en løsning spesifikt tilpasset deres behov? Eller bare nysgjerrig på hva vi kan tilby deg? Kontakt oss - vi er her for deg.