Case: Bring

CASE-FAKTA

Kunde:
Posten og Bring logistikksenter Vestfold

Antall ansatte:
300

Størrelse på lokalene innredet:
780 m2

Selger Kinnarps:
Anne Baunsgaard Heincken

Levert:
Vår 2018

Faglig kunnskap i møte med det menneskelige

Da Posten Norge skulle gjennomføre en samlokalisering bød det på utfordringer og endringer av både lokaler og innredning. – Vi valgte en leverandør med kompetanse, erfaring og god funksjonell forståelse, sier ansvarlig innkjøper hos Bring.

Økonomi, gjenbruk og funksjon er tre viktige stikkord for løsningen: – Vi tar alltid kundens budsjett på alvor når vi skal løse et prosjekt, og legger vekt på å gjennomføre oppgaven innenfor den økonomiske rammen, sier ansvarlig selger og rådgiver hos innarps. Gjenbruk er en god løsning både for konomien og miljøet.

LØSNINGSORIENTERT TRIVSEL

Innredningen er dimensjonert etter hva brukeren reelt trenger, slik at alle kan få plass. Alle arbeidsplassene er faste, så det gjaldt å effektivisere. For
å få mer personlighet i fargevalget enn det designmanualens farger ga mulighet til, ble det valgt klassiske og holdbare farger.

INNREDNING SOM IVARETAR BÅDE KROPP OG SINN

Når man tilbringer mange timer av dagen på jobb er det viktig å trives. Ergonomiske funksjoner som tar vare på kroppen er selvsagt viktig, men for å trives er det vel så viktig a ta vare på de emosjonelle funksjonene. Farge- og materialvalg er med på å forme stemningen og skape en arbeidsplass å
trives på.

LOKALER SOM GIR ARBEIDSLYST

Innkjøps- og prosjektansvarlig beskriver de nye lokalene som delikate, lyse og fine med gjennomtenkte og godt tilrettelagte arbeidsplasser.

– Oppsettet er ryddig og oversiktlig, det er lett å jobbe i fine lokaler, sier hun.

SPESIELL FOKUS PÅ KANTINE

Kantinen er byggets hjerte og ble viet spesiell fokus. Dette området er det eneste som ble endret fra den opprinnelig tenkte løsningen. Her skal medarbeidere ta et velfortjent avbrekk og fylle på med energi. Derfor ble det valgt komfortable møbler og en fargepalett som gir en lun og avslappende stemning.

FOKUS PÅ BÆREKRAFT OG ERGONOMI

Ansvarlig innkjøper hos Bring sier tre ting var viktige for valget av møbler:

"Fokus på bærekraft er et felles mål. I tillegg var design med gode ergonomiske løsninger avgjørende. Kinnarps har god kompetanse og leverte innspill på løsninger som passet våre behov godt innenfor de økonomiske rammene som ble gitt. Vi er veldig godt fornøyde med den sømløse leverings- og monteringsprosessen. Alt stod klart til avtalt dag."

Ansvarlig innkjøper hos Bring

Likte du dette kundeeksempelet? Er du nysgjerrig på hva som kan gjøres med dine områder?

Kontakt oss