Case: Valle Wood

CASE-FAKTA

Kunde:
4Service

Interiørarkitekt:

Lund+Slaatto Arkitekter

Størrelse på lokalene innredet:
2000m2

Levert:
Våren 2019

Fotograf:  

Metro Branding AS

Møbler for en innovativ og bærekraftig arbeidsplass

Medarbeidere av hel ved fortjener det aller beste. Det fikk de ansatte hos 4Service. De ønsket seg møbler i høy kvalitet, med fokus på fleksible og brukervennlige løsninger. Dessuten; bærekraft var fundamentet i hele prosjektet. Valget måtte bli møbler fra Kinnarps.

Valle Wood har blitt et in-sted for urbane mennesker. Kontorbygget er i massivtre og Kinnarps ønsket å innrede denne perlen av en bygning på i Oslo Øst fordi den er så spesiell. Som navnet sier er det mye bruk av tre. Med møblene fra Kinnarps vokste det fram en skog av ulike muligheter å jobbe på for de ansatte i 4Service.

Rom for energi og effektivitet

Jobb er så mye mer enn å bare å få jobben gjort. Du lever en tredjedel av døgnet på arbeidsplassen. På Valle Wood gror det. 4Service ansetter medarbeidere som er hel ved, og kontorfasilitetene gjør sitt for å skape et godt arbeidsmiljø. Jovisst blir det jordnært når så mange av elementene er i varme tretoner. Men det er ingen grunn til at ikke det skal ose av skyhøye visjoner for det.

Service og bærekraft

Servicebedriften 4Service brenner for å være en hjelpende hånd. De leverer blant annet renholdstjenester og støttetjenester for arbeidsplasser. Det er viktig for bedriften å påføre kloden og nærmiljøet et minst mulig fotavtrykk. De jobber systematisk med å være miljøvennlig, med et særlig fokus på avfall og utslipp av kjemiske stoffer. De søkte derfor samarbeidspartnere som tente likt da de skulle innrede de nye kontorene.

Sentrumsnært og tilbaketrukket

4Service har i 1. etasje etablert Trewerket som er kaffebar, restaurant og kantine og arena for ulike arrangementer. I 2. etasje huses , et co-working område med kontorer og møterom som kan leies kort eller lenge. Fra Valle Wood er det kort vei til alt – til Oslo sentrum og til naturen utenfor Oslo. Helsfyr er også et sted i stor vekst, entreprenøren NCC har store planer for området. Interiøet speiler dette ved å være urbant med store innslag av det jordnære.

Rimelig fint

4Service ønsket en samarbeidspartner på innredningen som kunne ivareta ønsket uttrykk beskrevet av interiørarkitekt Torunn Petersen (Lund+Slaato), samt gjennomføre hele prosessen innenfor fornuftige kostnadsrammer.

Vi er spesielt fornøyde med variasjonen i møbleringen av de åpne arealene, både i restauranten og co-work-arealene. Det er ikke en spesifikk sone, men hele reisen gjennom 1. etasje gir en god dynamikk og fleksibilitet mellom samhandling og individuell tilpassing.

Anette Reite, Konseptansvarlig for FS og Kommersiell virksomhet i 4Service

«I co-work-arealene benytter ulike brukere arbeidsplassene og det ble viktig å foreslå møbler med ulike funksjoner. Noen skal være for konsentrasjonsarbeid over tid, mens andre kun er for å sette seg raskt ned, for eksempel prosjektjobbing. Vi tenker at stoler må være intuitive og at arealene må tilpasses mangfoldige arbeidsoppgaver.»

PROSJEKTLEDER, KINNARPS

Kinnarps beskriver innredningen:

– Innredningen er fleksibel og mangfoldstilpasset. Vi har fokus på bærekraftige tekstiler. De gjør lokalene lune og akustisk behagelig. Fargene er med på å understreke at Valle Wood er bærekraftig bygg.

Målet var å lage et godt arbeidsområde med kvalitetsmøbler - fleksibelt og brukervennelig. 

• Samarbeidsområdene inkluderer møbler med forskjellige funksjoner. Noen for konsentrasjonsarbeid, andre for å sette seg raskt ned eller for en gruppe som har prosjektarbeid.
• Det er variasjon i møblering,, både i restauranten og samarbeidsområdene. Et kontor som gir en god dynamikk og fleksibilitet mellom samhandling og individuell tilpasning.
• Resultatet er en interiørløsning som er både fleksibel og allsidig med fokus på bærekraftige løsninger. Med bærekraftige tekstiler som gjør plassen varm og akustisk komfortabel.

Likte du dette kundeeksempelet? Er du nysgjerrig på hva som kan gjøres med dine områder?

Kontakt oss

Relaterte produkter

Fields

Fields

225 Farger og materialer | 23 Varianter

Papa

Papa

Deli

Deli

Matsumoto

Matsumoto

Alto

Alto

Neo Lite

Neo Lite

Capella

Capella

200 Farger og materialer | 4 Varianter

Monolite

Monolite

Vagabond

Vagabond

Motus

Motus

Nexus

Nexus

30 Farger og materialer | 5 Varianter

Humlan

Humlan

Jeffersson

Jeffersson

Papa

Papa