MAKE ROOM FOR dreams

For å sikre morgendagens drømmer, må vi handle nå. Ikke ukjent. For hver enkelt kan det være vanskelig å ha oversikt over alle miljø-avtrykket til alle produkter.

Vi i Kinnarps har alltid vært opptatt av bærekraft og miljøet rundt oss. Vi har satt strenge krav til oss selv gjennom historien, og har ligget i forkant på utvikling – ved blant annet å bruke tepper til å pakke inn våre møbler og ikke plast. Vi har tatt utgangspunkt i forbrukernes krav og FN`s bærekraftmål. Dette ligger til grunn for alle våre innredningsløsninger. Så, du kan vite at du tar et bærekraftig valg, så det du skal tenke på er hvordan du ønsker det skal se ut.

Vi har samlet mange gode tips og råd for hvordan du kan skape drømmekontoret for deg og dine kollegaer. Her finner du bilder fra mange flott kontor, nyheter og tips til hva du bør tenke på for å gjøre gode valg for deg.

Se brosjyren her

 

insta_logo.png  kinnarps_norge
facebook_logo.png  KinnarpsNorge

5 tips når et nytt kontormiljø skal skapes

1.

Sørg for å få med ledelsen

2.

Involver alle ansatte i prosjektet

3.

Skap ulike miljøer for ulike oppgaver

4.

Innredningsløsningen bør gjenspeile bedriftens verdier og ansattes behov

5.

Pass på å lage arealer som støtter samarbeid

Ønsker du å vite mer, kan du laste ned vår brosjyre du kan lese både våre tips og kunders erfaring

Laste ned brosjyren

Vi er her for deg.
Fra start til slutt.

Ser du etter et bestemt produkt? Interessert i å utforme en løsning spesifikt tilpasset deres behov? Eller bare nysgjerrig på hva vi kan tilby deg? Kontakt oss - vi er her for deg.