Produktnyheter 2023

Våre varemerker tilbyr et bredt og variert utvalg av produkter. Hvert varemerke har sitt eget individuelle uttrykk og tilbyr unike løsninger for enhver smak. Med et så bredt spekter kan du skape helhetlige innredningsløsninger med fokus på bærekraft, funksjon og design. Vi ønsker våre nyheter velkommen!

Kinnarps lager interiørløsninger og møbler for kontor, skole og helse – vi hjelper deg med alt fra behovsanalyse til gjennomføring. Med fokus på høy kvalitet, ergonomi og innovativ design siden 1942. Les mer

kin-product-siro-524xbase-30178.jpg

Siro

Siro er en møteromsstol med tidløst design som enkelt passer inn i innredningen. Den er perfekt for ulike typer møteplasser, møterom eller touch-down-områder for kortere arbeidsperioder. Stolen har en helpolstret seteenhet, integrerte Nozag-fjærer i setet og en patentert rygg. Dette gir ekstra komfort og lar deg sitte komfortabelt over lengre tid.

LeS mer

kin-product-grow-growfb79-30248.jpg

Grow

En godt designet plantekasse og romdeler som gjør det enkelt å lage fleksible, bærekraftige løsninger og bidrar til et sunt arbeidsmiljø. Det gir inspirasjon, lekenhet og et levende innemiljø. En fleksibel og hyggelig løsning som enkelt passer inn på kontoret.

les mer

kin-product-junior-ju01-35331.jpg

Junior

Junior er en praktisk skolepult som er spesielt utviklet for å gi lett tilgjengelig oppbevaring for eleven. Å ha skolebøker og læremateriell ved elevens plass gir mer ro og konsentrasjon, og kan bidra til mindre forstyrrelser. 

les mer

kin-product-kalmia-50ka45-31203.jpg

Kalmia

Sofabord i tre med elegant utseende. Den har stilrene treben. Kalmia tilbyr uendelige muligheter for å matche form og materialer med andre innredningslementer for et helhetlig uttrykk. Et innbydende salongbord som perfekt for en spontan møteplass, og som gir et hjemmekoselig preg på kontoret.

les mer

db-product-tulio-d-1057-rg-28583.jpg

Tulio

Tulio er en enkel, men gjennomtenkt besøks- og møteromsstol som er enkel å tilpasse til ulike behov og rom. På grunn av fleksibiliteten i design og funksjon, er den ideell for ulike typer møterom og prosjektrom.

les mer

kin-product-hebe-60he45-31209.jpg

Hebe

Enkelt, men solid salongbord med rørformede metallben. Egner seg utmerket for ulike typer arbeids- eller utdanningsmiljøer. Ryddig og lett å plassere, det fungerer godt som enten sidebord i korridorer, skjenk eller salongbord.

les mer

kin-product-cassia-88cas55-31202.jpg

Cassia

Et klassisk og stilrent salongbord med treplate og godt designede metallben. Det klassiske designet gjør det enkelt å kombinere med øvrig innredning for et enhetlig utseende. Kan brukes til både korte arbeidsmøter eller sosiale soner, som salongbord for kaffepauser, eller sidebord i fellesområder på kontoret.

les mer

kin-product-elevate-el76-30497.jpg

Elevate

Elevate er et funksjonelt, lettplassert og slitesterkt bord som passer for utdannings-, kontor- og omsorgsmiljøer. Høyden kan enkelt justeres med en gassfjær som styres med en spak under bordet. Ingen strøm eller lading er nødvendig, noe som resulterer i rene overflater uten kabler.

les mer

kin-product-barley-66ba-31296.jpg

Barley

Funksjonelt søylebord som finnes i forskjellige høyder, og med forskjellige bordplatestørrelser. Har en slank fot, som gjør at det ikke tar for mye plass. Egnet for ulike typer arbeids- eller læringsmiljøer.

les mer

logo_materia.png

Materia utvikler og produserer designmøbler for kreative møteområder. Helt fra starten har de nektet å inngå kompromisser. Materias tilnærming er preget av innovativ design med brukeren i sentrum. Les mer

MATERIA_Yarn_easy chair_green.jpg

Yarn

Yarn kommer fra det eksperimentelle samarbeidsprosjektet «The Kinship Method». Basert på karmstolen er det utviklet en nett lenestol. Bærekraft og omtanke for miljøet står sentralt i utformingen og i materialvalget. I Materias produksjon er ryggens vakre mønster flettet for hånd ved hjelp av hampsnorer.

les mer

MATERIA_Nomad_table_700x350_h380_oak.jpg

Nomad

Nomad bord finnes i forskjellige størrelser og høyder. I likhet med nomader er disse bordene designet for fleksibilitet og bevegelse. De er lette å flytte rundt på og med flere materialalternativer har du også mange kombinasjonsmuligheter.

les mer

MATERIA_Neo_Lite_Soft_wodden_black_stained_green.jpg

Neo Lite Soft

Neo Lite Soft er en kreativ versjon av Neo Lite. Som navnet tilsier, gir Neo Lite Soft mykere sittekomfort. Tekstilet er sydd i et spesialdesignet quiltet mønster som gir karakter og et unikt uttrykk.

les mer

MATERIA_Cobble_large_with_table_mustard_yellow.jpg

Cobble

Cobble puffer er designet i organiske former i forskjellige størrelser. Med sin organiske form passer de godt i mange miljøer og i forskjellige kombinasjoner, og den lave vekten gjør dem lette å flytte. Puffene har en avrundet, innbydende design, som ligner brostein, derav navnet.

les mer

MATERIA_Neo_Lite_Soft_easy chair_white pig ash_brown.jpg

Neo Lite Soft

Neo Lite Soft er en kreativ versjon av Neo Lite. Som navnet tilsier, gir Neo Lite Soft mykere sittekomfort. Stoffet er sydd i et spesialdesignet quiltet mønster som gir karakter og et unikt uttrykk.

les mer

MATERIA_Petite_table_H450xØ600_oak_beige.jpg

Petite

Petite er en sofabordserie med små, delikate, runde brettbord. Bordplaten fås i metall med kant eller i glatt finért tre. Metallrammen er montert på bordplaten med et rundt messingbeslag, som tilfører en dekorativ detalj.

les mer

skandiform_black_RGB_logo_small.png

Skandiform henter sin inspirasjon fra skandinaviske designtradisjoner, og gjenspeiler naturens organiske skjønnhet og mangefasetterte fargepalett. Les mer

30342_central.jpg

Central

Central, med sin unike karakter, lever opp til navnet sitt som rommets naturlige midtpunkt. Lenestolen er like nett og diskret som stabil og fremtredende. Den viser seg frem, samtidig som at den smelter inn med sitt enkle, rene formspråk. 

les mer

30324_roll.jpg

Roll

Roll er en stumtjener på hjul, formet som et tre med stilk, krone og røtter. Den er inspirert av skogens kongelige giganter, men også av en konge på en helt annen scene.

les mer

Alba_KS-1127_Fenice8084_beige.jpg

Alba

Claesson Koivisto Rune, det anerkjente tverrfaglige byrået fra Sverige, har satt sitt tydelige preg på ALBA, en pen, polstret stol, lenestol og barstol preget av enkelhet, lette materialer og fleksibilitet.

les mer

NC-logga-svart-90.png

NC Nordic Care har sine røtter i skandinaviske verdier', som å beskytte mennesker og natur, samt demokrati, medvirkning og ansvar. Verdier som gjennomsyrer hele produktspekteret. Les mer

Rare 077 - fram med rygg sits.jpg

Rare

Rare lenestol. Her var grunntanken vår å prøve å ta vare på hele treet og vise respekt for treråvaren på en ny, empatisk måte.

Les mer

Humlan 770.jpg

Humlan

Humlan bord med et mykt og innbydende formspråk. Bordet finnes i bjerk, eik, hvitbeiset og sort som standard, eller i hvilken som helst NCS-farge.

Les mer

AMULETT 731.jpg

Amulett

Amulett er designet for å fungere i miljøer med høye krav til komfort, hygiene og sikkerhet. Designspråket med de bearbeidede, myke armlenene gir en høy taktil følelse.

Les mer

Vil du vite mer om produktnyhetene våre?

Kontakt oss