OPTI - Smarte tillegg og tilbehør

Opti er et samlebegrep for våre tilleggsprodukter – produkter som skal gjøre arbeidsdagen enklere og mer fleksibel. For å gjøre et skrivebord eller møtebord mer brukervennlig, kan du investere i tillegg og tilbehør. Opti produktne er testet for å sikre god ergonomi og maksimal kvalitet. Opti gir deg den funksjonaliteten du trenger og har gjennomtenkte og gode løsninger. I sortimentet finner du ulike løsninger for f.eks kabelhåndtering, hjelper deg å holde det ryddig. Det finnes også alternativer for strøm- og nettverksuttak. Uansett arbeidsmiljø finner du en god løsning for kobling eller ladning. Blant tilbehøret finnes også ergonomiske løsninger som gjør arbeidsdagen lettere, som en datamaskin-holder, et avlastende armlene for skrivebord og justerbare monitorarmer.

STRØM OG TILKOBLING

Å ha teknologien lett tilgjengelig, forenkler og effektiviserer arbeidet både ved skrivebordet og i møterommet. Hjelper deg å holde det ryddig og pent. Vi har mange varianter av stilrene og funksjonelle koblinger for strøm og ladning, både skjulte og synlige. Alle er testet og godkjente av tredjepartslaboratorier.

PT2T51_feed.jpg

POWER TRAY

Dekorativ dekkplate til Power Dot 51. Til 2 hull i platen.

Les mer

PT3T51_feed.jpg

POWER TRAY

Dekorativ dekkplate til Power Dot 51. Til 3 hull i platen

Les mer

PB663_feed.jpg

POWERBOX

Integrert i bordet for lett tilgjengelig strøm- og nettverkstilkobling. 

Les mer

KABELHÅNDTERING

Skap ryddige arbeidsflater ved å samlekabler og strømuttak. Å ha det oversiktlig både over og under bordet gir ro og dermed rom for mer kreativitet og produktivitet.

T80_feed.jpg

HULL I PLATEN T80

Hull i platen for plassering i 80 mm hull. Rund plasthylse med tredelt lokk for ulike antall kabler.

Les mer

PAW130_feed.jpg

KABELNEDFØRING

Elegant og enkel løsning for løse kabler. Nedføringen er i plast med fot og monteres direkte i platen. Kan festes horisontalt under bord, eller ned mot gulv. Kan også skjøtes sammen. For høyere bordhøyde.

Les mer

O300_feed.jpg

HULL I PLATEN

For fast plassering i platen. Lokk og ramme i anodisert aluminium, bør kompletteres med kabelrenne.

Les mer

MONITORARMER

I løpet av arbeidsdagen bruker du mye av tiden din foran dataskjermen. Da er det viktig med funksjonalitet og personlig tilpasning. Vinkle, roter og flytt for enkel plassering av skjermen nøyaktig der du vil ha den.

TA71M_feed.jpg

MONITORARM GASS

Enkel arm med gassoppheng som gjør at skjermen enkelt kan beveges. Med klemme for montering på bordplater. Feste for montering i 51 mm diameter hull. Kan svinges eller roteres.

Les mer

TA62M_feed.jpg

MONITORARM

Fireleddet duoarm. Med klemfeste for montering på platen. Dreibar og roterbar. Gir begrensede innstillingsmuligheter sammen med bordskjerm.

Les mer

 

TA61M_feed.jpg

MONITORARM

Fireleddet singelarm. Med klemfeste for montering på platen. Dreibar og roterbar.

Les mer

Se hele vårt sortiment

Last ned brosjyren

Vi er her for deg.
Fra start til slutt.

Ser du etter et bestemt produkt? Interessert i å utforme en løsning spesifikt tilpasset deres behov? Eller bare nysgjerrig på hva vi kan tilby deg? Kontakt oss - vi er her for deg.