Kinnarps vinner designpriser

Kinnarps nye produkterserier Space och Fields får utmerkelsen iF Product Design Award 2017, en av de mest prestisjefyllte designprisene i verden

"Vi er selvsagt glade for at våre produkter har fått priser av denne størrelsen." sier Elisabeth Slunge, Director Global Range & Communications hos Kinnarps. "The iF Product Design Award er en ære å få og viser at Kinnarps lager møbler i verdensklasse. Både Space and Fields er møbelserier skapt for moderne arbeidsplasser, de er fleksible og møter alles individuelle krav i dagens arbeidsliv."

Space

er et møbel konsept designet av designer Stefan Brodbeck (Brodbeck design) for dagnes og morgendagens måte å arbeide på, møter og oppbevaring. Produktseriene er laget av mange moduler som kan kobles sammen og kan kombineres for funskjonalitet og det utseendet du vil ha. Fleksibeliteten i produktene gjør at de passer både i  områder for konsentrasjon og diskusjoner, samt i områder for gruppearbeid, eller der du vi sitte alene.

Space

 

FIELDS

er vår produktserie som fungerer som et bindeledd mellom den tradisjonelle arbeidsplassen og møterom. Med møbelserien er det mulig å opprette delte miljøer, møteplasser, rom i rommet, kreative miljøer og områder for konsentrert arbeid eller private arbeidsplasser. Utvalget øvrig består av en rekke moduler som kan settes sammen, koblet sammen og kan plasseres på mange forskjellige måter. Utvalget, designet av Olle Gyllang på Propeller Design AB, inneholder sofaer, lenestoler, bord, skjermer og tilbehør.

Fields