Fem tips til det ideelle møterommet

Visste du att interiørdesign ikke bare påvirker ditt humør, men også din væremåte? Følg disse fem inspirerende steg og skap ditt optimale møterom.

1.

Når vi føler at vi har kontroll over situasjonen så har vi det bedre. Noe så enkelt som å kunne ha rett temperatur og perfekt lys gjør noe med vår trivsel. 

2.

Plutselig åpnes døren, og inn kommer tre kollegaer som har glemt å svare på møteinvitasjonen......Høres det kjent ut? Hvis du invisterer i lette og "flyttevennlige" møbler som raskt gjør at du kan imøtekomme disse uforutsette nye behovene. 

 

3.

Runde bord er det mest inkluderende, ifølge et spennende studie fra Oregon State University - og dessuten mye bedre for kreative diskusjoner. Cluet er øyekontakten som stimuleres likt rundt bordet. I motsetning til når sjefen sitter på enden av et rektangulært bord og er den eneste som kan ha øyekontakt med alle. 

4.

Ikke overmøbler! Mange blir stresset over å føle at de har for lite personlig plass. Prøv å lage så mange åpne områder som mulig. 

5. 

Selv om du har all ny teknikk tilgjengelig, ikke undervurder en gammeldags whiteboard talve å skrive og forklare på. Den kan faktisk skape liv og energi til rommet.