Fargetrender du bør vite om når du skal innrede kontor

Av:

Janecke Mathiesen

Janecke Mathiesen

Janecke Mathiesen er Market & Communication Manager for Kinnarps AS – og har ansvaret for all marketing, PR og online kommunikasjon. Hun har lang erfaring både fra byrå, som selvstendig og store internasjonale merkevarer.

Ved å tilføre farger i arbeidsmiljøet får du ikke bare et miljø som er tiltalende for øyet. Å innrede med farger skaper harmoni i sinnet og stimulerer kreativitet og velvære. Er du på jakt etter inspirasjon til hvordan innrede kontoret med farger bør du lese dette. 

World’s Global Style Network (som gir ut trendrapporter hvert år) oppgir to dominerende trender:      

Sterke farger

En av de store fargetrendene på kontoret er bruken av aksentfarger og at sterke farger opptrer sammen. Rød, grønn, oransje, blå, spearmint, petrol og gullgul er attraktive aksentfarger du enkelt kan harmonisere med andre farger, og med ulike materialer, for en innbydende helhet.

Aksentfargene kan brukes på en hel løsning, et enkel produkt eller for å fremheve detaljer i interiøret. At noe ser ut som om det har blitt “dyppet” i en sterk farge er en effektiv måte å tilføre mer farge til interiøret.

Les mer om farger og materialer her

Brunt er det nye svarte

Parallelt med de sterke fargene sies det at brunt er det nye svarte. Metalliske farger er stadig populært. Både gull og kobber henger fortsatt med, og har fått følge av sølv.

LES OGSÅ: Hvordan planlegge ditt nye kontor? Her er 6 tips

Les mer om fargertrender og se spennende produktet i vår gratis Nyhetskatalog: