De 5 mest populære bloggartiklene fra 2017

Av:

Janecke Mathiesen

Janecke Mathiesen

Janecke Mathiesen er Market & Communication Manager for Kinnarps AS – og har ansvaret for all marketing, PR og online kommunikasjon. Hun har lang erfaring både fra byrå, som selvstendig og store internasjonale merkevarer.

Vi avslutter året med å se tilbake på noen av de mest populære artiklene i 2017 på bloggen vår. Vi har samlet et knippe artikler som vi mener du bør ta en titt på om du gikk glipp av dem av de ble publisert. 

1. Hvordan planlegge ditt nye kontor – her er 6 tips

I dagens kontordiskusjoner florerer det av begreper: cellekontor, åpent landskap, free seating, aktivitetsstyrte kontoret – for å nevne noen. Vi er overbeviste om at det er du og bedriften din som er best egnet til å avgjøre hvilken type innredning og utforming som passer for dere – både totalt og avdelingsvis. Denne artikkelen gir seks tips til planlegging av nytt kontor.

Les artikkelen her

2. Hvordan tilrettelegge for introverte og ekstroverte på arbeidsplassen

Vi ser et skifte i dynamikken introvert/ekstrovert. I dag defineres ikke lenger en god medarbeider som en klassisk ekstrovert. En økende etterspørsel etter mange ulike kompetanser har ført til at foretak innser at begge personlighetstypene trengs på en arbeidsplass. Denne artikkelen gir deg noen pekepinner på hva du kan gjøre for å tilrettelegge for dem begge.

Les artikkelen her

3. Hvor mye sitter du egentlig ved kontorpulten?

Seks av ti kontoransatte tror de tilbringer 75-100 % av arbeidstiden sin ved kontorpulten, men faktum er at vi kun bruker 32 % av tiden vår ved skrivebordet. Så hvor oppholder vi oss egentlig resten av tiden? Her får du noen av svarene.

Les artikkelen her

4. Fremtidens kontor: Menneske, rom og teknologi

Den digitale revolusjonen har fullstendig endret spillereglene for et produktivt arbeidsmiljø. Vi har i dag mange gode designløsninger som fristilles fra teknologi. Trender i markedet kan være med å bestemme design, og for deg som ønsker å se hvilke muligheter ditt fremtidige kontor kan ha, kan punktene i denne artikkelen være lurt å tenke gjennom. 

Les artikkelen her

5. På jakt etter de beste kontorstolene? Tenk gjennom dette før du kjøper

Fokuset rundt kontorstoler ligger ofte i designet og hvordan stolen tar seg ut på kontoret. Ergonomi og hvordan stolen påvirker helsen kommer ofte i andre rekke. Her har vi samlet syv viktige punkter du bør tenkte gjennom ved valg av kontorstol.

Les artikkelen her