Back to work

I år har «Back to work» fått en helt ny betydning. Tidligere har vi sagt at jobben er mer enn et sted man drar til, det er også arbeidet man gjør. Bedrifter og enkeltindivider er nå mer åpne for endringer og nye måter å jobbe på. For noen betyr «tilbake på jobb» å jobbe hjemmefra, mens for andre betyr det å komme gradvis tilbake til en endret arbeidsplass. Uansett hvordan situasjonen er for deg og bedriften din, kan vi hjelpe dere å skape et arbeidsmiljø som bidrar til en trygg og motiverende hverdag.

Undersøkelse om å komme tilbake til en trygg arbeidsplass

Denne undersøkelsen gir bedriften innsikt i hvordan de ansatte har opplevd jobben under covid-19 pandemien. Resultatene kan brukes som grunnlag for planlegging av returen til kontoret.

21 spørsmål. 15 minutter.
Resultatet er klart om 12 dager.

Arealplanlegging

Bruker dere kontorarealene annerledes i dag sammenlignet med før? Vi kan gå gjennom det aktuelle interiøret og hjelpe med å innrede på nytt for å dekke deres behov.

Konsultasjon om innredning

Hva slags produkter passer best til deres behov? Vi kan veilede dere gjennom valg av produkter og løsninger for et mest mulig ergonomisk, fleksibelt og bærekraftig arbeidsmiljø både hjemme og på kontoret. 

Hjemmekontor

Har dere på tenkt på hvordan ergonomien er for de ansatte som jobber hjemmefra? Med riktig møblering kan dere sørge for at de kan fokusere på jobben på en helsefremmende måte. Express-sortimentet, med rask levering, består av utvalgte produkter for hjemmekontoret. Vi kan hjelpe deg med med å tilpasse en løsning for bedriften din.

Arbeidsplassanalyse 

Har du behov for å endre måten dere jobber på? Ved å jobbe hjemmefra har du kanskje funnet nye måter å jobbe på, og skjønt at konseptet «arbeidsplassen» kommer til å endre seg. Med vår arbeidsplassanalyse, Next Office®, kan vi hjelpe deg med å involvere de ansatte, analysere nåværende og potensielle behov og kartlegge måten dere jobber på. De faktabaserte resultatene gir anbefalinger om plassbruk, layout og arbeidsmetoder i henhold til deres visjon og mål. Dette legger grunnlaget for en langsiktig løsning som er bedriftstilpasset og bærekraftig, og som kan hjelpe dere å lykkes. Les mer.

Vi er med dere hele veien

Vi vet at det er vanskelige tider for mange bedrifter, og vi ønsker å hjelpe dere å skape et arbeidsmiljø som støtter produktivitet. Dere er kanskje usikre på hvordan dere skal bruke plassen effektivt i fremtiden. Vi kan hjelpe dere med fleksibel finansiering og leasingløsninger.

Vi kan tilby alle våre tjenester digitalt!

Hva kan vi hjelpe deg med? Fortell oss.

Kontakt oss