Case: Yareal Polska

Case-fakta

Kunde:
YAREAL Polska Sp. z o.o

Areal:
946,24 m2

Ferdigstillelse:
2021

Lokasjon:
Warszawa

Prosjekt:
BIT CREATIVE

Design:
Studio Quadra

DET MODERNE ARBEIDSMILJØET PÅ KONTORET TIL YAREAL POLSKA I WARSZAWS LIXA-KOMPLEKS

Yareal Polska er en ledende eksklusiv boligutvikler. Flaggskipets kontorkompleks i Warszawa er LIXA, hvor selskapets hovedkvarter flyttet i juni 2021. Bit Creative-studioet var ansvarlig for interiørdesignet, og Kinnarps leverte møblene. Målet med utformingen av det nye kontoret var å skape harmoniske rom som skulle reflektere merkevaren, samt gi et dynamisk svar på de siste trendene innen måter å jobbe på. Takket være en økonomisk fargepalett og materialer av høy kvalitet, er interiøret elegant, moderne, sammenhengende og koselig på samme tid.

TO SONER

Arealet på nesten tusen kvadratmeter, er delt inn i to soner. Den første er for gjester, og inkluderer et flott resepsjonsområde med lobby og garderobe, samt flere halvåpne rom for uformelle møter, store konferanserom og mindre rom for 5-6 personer. Den andre delen, beregnet for ansatte, er en romslig, åpen plass med egne arealer for enkeltavdelinger og åpne arealer for felles prosjektarbeid, samt flere konferanserom, felles konsentrasjonsområde og 3 rom for oppgaver som krever høyt fokus. Det romslige kjøkkenet med utgang til terrassen, med spiseplass og kafé, kan brukes som et sted å jobbe eller slappe av.

Arbeidsmiljøet ved Yareal Polska ble utformet med bakgrunn i en analyse av teamets måter å jobbe på, med hensyn til alle behovene. Kontorets åpne rom legger til rette for samarbeid og informasjonsutveksling, og inndelingen gir både en intim atmosfære for møter, og og legger til rette for individuelt høykonsentrasjonsarbeid. En "clean desk policy" er også innført, noe som gjør det enkelt å bytte arbeidsstasjoner, oppmuntret til bruk av bord med elektrisk høydejustering.

"Fleksibilitet og teamarbeid stod høyt på prioriteringslisten, samtidig som en kombinasjon av delte og rolige arbeidsplasser oppmuntrer kontorbrukere til å bevege seg. Designet, inkludert valget av møbler, gjenspeiler verdier som ærlighet og oppriktighet. Vi som streber etter fortreffelighet, teamarbeid, engasjement og bærekraftig utvikling, i våre daglige aktiviteter" - sier Iwona Zielińska, kontorsjef i Yareal Polska.

I prosjektet ønsket vi å tilpasse løsningene til dagens arbeidsmodell, og harmonisere det estetiske med merkevareidentiteten, og måten vi jobber på.

Arkitekt Barnaba Grzelecki, grunnlegger av BIT CREATIVE

ET SVAR PÅ NYE BEHOV

Miljøet og arbeidsstilen har gjennomgått dynamiske endringer, særlig på grunn av pandemien. Derfor var det sentrale behovet på den ene siden å sikre et trygt arbeidsmiljø, og på den andre siden å legg til rette for møter og teamarbeid på kontoret.

"I prosjektet ønsket vi å tilpasse innredningen til dagens arbeidsmodell, og harmonisere det estetiske med merkevareidentiteten og måten vi jobber på" - sa arkitekt Barnaba Grzelecki, grunnlegger av BIT CREATIVE.

Å jobbe med kontorets estetikk viste seg å være den mest tidkrevende oppgaven. Designere fra BIT CREATIVE leverte mange ideer i form av realistiske visualiseringer. Takket være deres engasjement ble prosjektet perfeksjonert ned til minste detalj. Det foreslåtte utstyret for hvert rom fungerte som grunnlag for arbeidet med valg av individuelle elementer. Det var svært viktig for kundens prosjektteam å få muligheten til å se og prøve ut møblene i Kinnarps showroom og gjennom utprøving på kundens eget hovedkontor.

FØRST OG FREMST ERGONOMI

Det bærekraftige designet og den høye kvaliteten på Kinnarps' møbler forsterker Yareals merkevareverdier. Det viktigste kriteriet for valg av møbler var imidlertid ergonomi. Kontorstolen Plus 6772 ble valgt ut på bakgrunn av en analyse av de ansattes behov og ønsker, som fikk mulighet til å teste møblene før valg av leverandør ble tatt.

En av hovedgrunnene til at vi valgte å jobbe med Kinnarps, var utvalget av ergonomiske møbler, inkludert kontorstoler og skrivebord med elektrisk høydejustering, samt elegante og komfortable møtestoler og funksjonelle konferansebord av høy kvalitet.

Iwona Zielińska, Office Manager, Yareal Polska

Komplett møblering av kontorlokalene, inkludert bestilling, levering og montering av møbler og grønt, vil ta 4 måneder. Den største utfordringen på dette stadiet gjaldt utfordringene knyttet til sosial distansering på grunn av pandemien. Takket være det gode samarbeidet mellom alle involverte parter ble alt arbeidet utført effektivt, i en hyggelig atmosfære og, viktigst av alt, innenfor den planlagte tidsrammen.

Jefferson sofaer og lenestoler gir resepsjonsområdet et hyggelig preg. Jefferson sittegruppe har et elegant design og en beroligende effekt på kropp og sjel.

Monroe konferansestoler er designet til møterom. De er svært komfortable, og egner seg også for individuelt arbeid i kortere perioder.

Arbeidsstasjoner utstyrt med ergonomiske Plus kontorstoler og Serie[P] høydejusterbare skrivebord skaper en balansert kontorinnredning som reflekterer merkevarens verdier.

KINNARPS GROUP-LØSNINGER BRUKT i caset:

Pluss 6772 skrivebordsstoler, Nexus møtebord med tilbehør i Opti-serien, Oberon-serien konferansebord, Monroe konferansestoler, Koy konferansestol, Serie[P] elektriske høydejusterbare skrivebord med tilbehør i Opti-serien, Scandinavia sofaer (Kinnarps) Jefferson sofaer og lenestoler, Deli stoler (Skandiform), Neo barstoler (Materia).

NY TILNÆRmING TIL ARBEIDSMILJØET

Yareal Polskas kontor er ikke bare et visuelt attraktivt sted, men fremfor alt reflekterer det en moderne tilnærming til de endringene vi ser i arbeidslivet. 

"Vi endret ikke bare plasseringen, men også tilnærmingen til arbeidsmiljøet. Vårt nye kontor er en kombinasjon av to sameksisterende kontormiljøer - tradisjonell og fleksibel. Vi tror at det diversifiserte og ergonomiske miljøet, og de mange fasilitetene for hybridarbeid og digitale møter, vil oppmuntre alle ansatte til å bruke kontoret» - oppsummerer Jacek Zengteler, daglig leder i Yareal Polska.

Yareal, et selskap som har erfaring med å skape kontorlokaler, er en bevisst og krevende kunde. "Vi er desto mer stolte over at Kinnarps ble en del av dette prosjektet. Vi er mest fornøyd med de positive tilbakemeldingene fra de som bruker kontoret. Yareals ansatte understreker sin tilfredshet med de ergonomiske møblene, funksjonaliteten og komforten til konferanserommene, samt helheten i hele kontoret» - legger Beata Osiecka, administrerende direktør i Kinnarps Polska til.

 

FILM: FOTOMOHITO

Likte du dette kundeeksempelet? Er du nysgjerrig på hva som kan gjøres med dine lokaler?

Kontakt oss

Relaterte produkter

Plus

Plus

324 Farger og materialer | 12 Varianter

Monroe

Monroe

315 Farger og materialer | 8 Varianter

Scandinavia

Scandinavia

263 Farger og materialer | 4 Varianter

Jeffersson

Jeffersson

Deli

Deli

Neo Barstool

Neo Barstool