Case: Volvo Trucks Poland

Nøkkelinfo

Kunde:
Volvo Trucks Polska

Arkitekt:
Izabela Sylwia Nowak

Arealer:
Inngangsparti, flere områder for møter, både formelle konferanserom og uformelle møter i åpne soner. Utvidete sosiale soner, som inkluderer åpne kjøkken. Arbeidsplassene er utstyrt med arbeidsbord med elektrisk høydejustering.

Ansatte:
200

Inspirasjon

Volvo Trucks i Polen har gjort en revitalisering av sine kontorer med Kinnarps møbler, utstyr og løsninger. En komplett og suksessfull endring.  Både ansatte og ledelse er meget fornøyd, og prosjektet er anerkjent og blir nå fulgt av flere andre avdelinger.

Bakgrunnen til det nye kontoret startet med å kartlegge hvor kontoret skulle ligge og deretter gjorde vi hele proesessen frem til hvilke oppgaver de ansatte skulle levere på.

ENDRINGEN

Noe av det første var å skape en flerbruksvennlig inngang. Her var det viktig at kunder skulle føle seg velkommen, samtidig som nytt utstyr, markedsmateriell og leveranser kunne gjennomføres. I tillegg skulle innredningen passe til alle gjester og ansatte. Resultatet var at selskapet ønsket at interiør og løsninger skulle reflektere hvem de var : innovative, markedsledende og trygge.

LIKTE DU DETTE PROSJEKTET? VIL DU VITE MER OM HVA VI KAN GJØRE PÅ DIN ARBEIDSPLASS?

Kontakt oss

Det nye interiøret har blitt svært positivt mottatt av de ansatte. De er veldig fornøyd med å bruke de nye møteplassene som tilbyr komfortable lenestoler i grønne omgivelser.

"The new colours stimulate, motivate and put you in a good mood."

Izabela Sylwia Nowak

Produkter i dette prosjektet

Plus

Plus

264 Farger og materialer | 12 Varianter

Nexus

Nexus

30 Farger og materialer | 5 Varianter

Embrace

Embrace

274 Farger og materialer | 24 Varianter

Deli

Deli