Case: Notarial Office, Warsawa

Case-fakta

Prosjekt:
Kancelaria Notarialna Krzysztof Nurkowski Paweł Dąbrowa s.c.

Areal:
198 kvm.

Ferdigstillelse:
1. juli 2021

Antall arbeidsplasser:
10

Lokasjon:
Warsawa

Completion date:
2021

Klassisk design med moderne twist - Notarial-kontoret i Warszawa

I juni 2021 flyttet Krzysztof Nurkowskis og Paweł Dąbrowa's Notrial etter 20 år, til nye lokaler, beliggende på et prestisjefylt sted i Warszawa. Kinnarps fikk æren av å designe og innrede de nye lokalene.

Hjemmet til de berømte Haberbush & Schiele-bryggeriene før andre verdenskrig, det gjenopplivede nabolaget i Warszawas Wola-distrikt, som ligger mellom gatene Grzybowska, Wronia, Chłodna og Krochmalna, er nå et levende og moderne lokale med mange tjenester, bolig- og kontorbygg og torg. Denne unike beliggenheten huser de nye lokalene for Notarialkontoret, som er innredet av teamet fra Kinnarps Polen.

Ergonomi og suksess

Kundens mål har vært å kombinere et behagelig, ergonomisk arbeidsmiljø med et elegant og representativt lokale som oser av tillit. Innredningen gjenspeiler verdiene som gründerne og kontorteamet verdsetter, som pålitelighet, trygghet og ærlighet.

Arealet er i underkant av 200 kvadratmeter. Design- og innredningsprosjektet består av resepsjonsområde, 2 møterom, 2 kontorrom, åpen plass til 4 personer, rom med 2 arbeidsplasser, samt kjøkken. Etter å ha definert sin visjon for prosjektet helt fra starten, satte kunden sin lit til Kinnarps-teamets erfaring og var åpen for forslag til møbelvalg og finish. Kunden satte også pris på effektiviteten i samarbeidet da de ble presentert alternativer som bedre svarte til forventningene deres.

OMRÅDER:
  • Resepsjon
  • 2 møtelokaler
  • 2 kontor
  • 4 arbeidsplasser i et åpent kontormiljø
  • Et rom med 2 arbeidsplasser, til dokumenthåndtering
  • Et kjøkken 

Perfekt samarbeid

Kontorets funksjonelle konsept, kvaliteten på møblene og førsteinntrykket av en moderne og bærekraftig innredning som oser av tillit. Vi har klart å kombinere alle nøkkelfunksjonene i et rom, designet for en behagelig og ergonomisk arbeidsplass. Vi brukte møbler og materialer som underbygger Notarkontorets image som en intelligent og moderne bedrift. Dette prosjektet viser også at møbler fra merker som er en del av Kinnarps Group med hell kan brukes – ikke bare i typisk kontorinnredning, men også i ulike rom med ulike karakterer og stiler.

Crest sofa gir den perfekte balansen mellom åpenhet og tilbaketrukkethet. Bakpanelet er litt høyere enn ryggputene, både beskyttelse mot nysgjerrige øyne, men oppmuntrer også til samtale og interaksjon.

Fenix ​​kombinerer komforten til en tradisjonell lenestol med fleksibiliteten til en arbeidsstol.

Primo tilbyr ubegrenset komfort. Med eller uten armer gjør dens lette eksentrisitet denne stolen til et utmerket alternativ.

 

Helt fra starten var vi overbevist om kvaliteten på Kinnarps produkter og tjenester, og vi er veldig fornøyd med dette samarbeidet. Vi fikk profesjonell støtte ved valg av møbler. Vi setter også pris på levering til rett tid og den smidige møbelmonteringsprosessen.

Krzysztof Nurkowski, grunnlegger av Kancelaria Notarialna Nurkowski i Dąbrowa
Kinnarps Group-LØSNINGER LEVERT:
  • Kontorstoler Plus, skrivebord Series[P], skjermer Vibe, skap Space - av Kinnarps
  • Kontorstol Fenix - av MartinStoll
  • Crest sofa - av Materia
  • Bolero sofa, Primo stoler, Colt møtebord og Dropp stol - av Skandiform

Likte du dette kundeeksempelet? Er du nysgjerrig på hva som kan gjøres med dine lokaler?

Kontakt oss

Relaterte produkter

Plus

Plus

324 Farger og materialer | 12 Varianter

Crest

Crest

Bolero

Bolero

Dropp

Dropp

Primo

Primo

Colt

Colt

Space

Space

Space skap med sjalusidør

51 Farger og materialer | 65 Varianter