Case: MERCER - ETT KONTOR FOR ALT

Case-Fakta

Prosject:
Mercer Germany GmbH

Sted:
Platz der Einheit 1, Frankfurt / M

Arkitekt:
Robus GmbH, Cologne

Interiørarkitekt:
conceptsued ° gmbh, Munich

Byggetid:
Oktober 2016 til april 2017

Totalt gulvareal:
3,400 kvm

Velkommen til Mercer – kontoret som åpnet opp

Det internasjonale konsulentselskapet Mercer har valgt å gå fra enkeltkontorer til ett åpent landskap med spektakulær utsikt over Frankfurt. Mercer har bokstavelig talt revet ned veggene, og oppdaget nye måter å dele kunnskap og styrke innovasjonen på. Alle ansatte, fra administrerende direktør til nyansatte juniorkonsulenter, deler det samme arbeidsarealet. Kinnarps har fokusert på å finne løsninger som gir økt samarbeid og kreativitet.

ROM FOR Å KOBLE UT

Deli representerer den perfekte balansen mellom stol og sofa. Det polstrede skroget fungerer som et organisk bånd som gir støtte til ryggen, mens armlenene gir en mer avslappet sittestilling.

STÅ ELLER SITT

Series-utvalget har funksjonelle hev- og senkebord som kombinerer ergonomisk design med smarte oppbevaringsløsninger. Series-skrivebordene justeres i høyden, slik at de ansatte kan bruke variere sine arbeidsstillinger.

ROM TIL Å TENKE

Jefferson har en iøynefallende, grafisk form som snur opp-ned på de vanlige vinklene i en konferansestol, med bred underside og armlener som gir støtte.

"Vi mener at innovasjon oppnås gjennom samarbeid med andre, ikke ved å sitte alene i et rom."

Andrea Nau, Head of MMC Facility Management, Tyskland.

NY OG DYNAMISK ARBEIDSMÅTE

Det nye kontoret ga Mercer mulighet til å implementere en ny visjon og skape en arbeidsplass for fremtiden. Utgangspunktet for den nye tilnærmingen var kunnskapen om at de ansatte er en ressurs for innovasjon. Designet ble inspirert av den nye arbeidstrenden der fleksible strukturer skaper flere muligheter for kreativt samarbeid. Et viktig hensyn for det nye kontoret var at teamene som har jobbet sammen tidligere, skulle holdes sammen.

Selv om de nye lokalene er åpne, ønsket ikke Mercer å følge trenden med deling av arbeidsbord. Kinnarps bisto interiørarkitektene i Conceptsued° for å gi hver ansatt en ergonomisk utformet, personlig arbeidsplass. Det finnes også møterom for mer formelle møter, og en sjenerøs lounge for de ansatte med kaffe, et rom for hvile og avslapning. Det er også et "aktivitetsrom", 19 "tenketanker" og fem "stillerom" for telefonsamtaler og stille ettertanke. Alle disse arealene er møblert med løsninger som bidrar til fremgang og trivsel.

NYTT UTSEENDE

Funksjonaliteten til Fields gir deg fleksibilitet til å skape tilpassede løsninger. Ved å kombinere farger og stoffer i Kinnarps Colour Studio skaper enhetene i Fields-serien liv og unike uttrykk på alle arbeidsplasser.

ERGONOMISK DESIGN STYRKER MOTIVASJONEN

En ergonomisk designet arbeidsplass er ikke bare bra for trivselen hos de ansatte, det styrker også motivasjonen. Farge er en faktor ved ergonomisk design som ofte blir oversett. Interiørdesignerne i Conceptsued ° bestemte seg tidlig i prosjektet for å bruke varme farger og aksentfarger. Kinnarps Colour Studio gjorde det lett å velge blant hundrevis av bærekraftige stoffer og fargekombinasjoner, og produktene kan gis personlig tilpasning med noen få enkle klikk.

Lys og lyd er også viktige ergonomiske faktorer. I Mercers nye kontorlokaler er det brukt skjermer mellom arbeidsstasjonene for å skape rom i rommet, for privatliv og bedre fokus. Gulvene og takene er også akustisk behandlet for å redusere lydreflektering, og LED-belysningen kan justeres i seksjoner. Temperaturen i hver del kan også finjusteres to eller tre grader opp eller ned. Kombinasjonen av disse faktorene sikrer at de ansatte har et best mulig miljø å jobbe i. 

DESIGN FOR FREMTIDIGE BEHOV

Vellykket design møter brukernes langsiktige behov. Da Mercer fikk designet nye kontorlokaler, ønsket de å sikre investeringen for fremtiden. Ved å investere i bærekraftig, ergonomisk design har de sikret at fremtidige generasjoners ansatte har verktøyene de trenger for å lykkes. Vi har rådført oss med de ansatte og lyttet til behovene deres, og på den måten har vi kunnet bruke kunnskapen og ekspertisen vår til å hjelpe Mercer i beslutningsprosessen, slik at alle arbeidsplassene oppfyller fremtidens behov.

Oppsummering

  • Funksjonell design fungerer for deg
  • Ergonomi former måten vi samarbeider på
  • Trivsel påvirker motivasjonen
  • Design en arbeidsplass for dine fremtidige behov

ØNSKER DU Å VITE MER OM LØSNINGER TILPASSET DEG?

Kontakt oss

PRODUKTER BRUKT I DETTE BILDET

Couture

Couture

Flex

Flex

Deli

Deli

Neo lite

Neo lite

Jeffersson

Jeffersson

Fields

Fields

297 Farger og materialer | 23 Varianter

Omni

Omni

Plint

Plint