KONTORMØBLER

 

For oss handler innredning av kontoret ikke bare om kontormøbler. Det handler om å bruke rett design, kunnskap, innsikt og kreativitet til å skape et arbeidsmiljø der du trives best, og jobber best. Det er mange hensyn som skal tas, og et godt tips er å starte med de ansatte før du tenker på selve kontorstolen eller skrivebordet.

 

Innredning er mer enn kontormøbler  

Innsikten i hva de ansatte ønsker, hva de trives med og hvordan du best mulig kan skape det motiverende arbeidsmiljøet, finnes det flere gode prosesser på. Det å innrede ditt neste kontor kan være vanskelig, men med analyser, involvering og et bredt spekter av møbler og løsninger, kan du kanskje jobbe i drømmekontoret snart.
 

Her ønsker vi å vise deg vårt store utvalg av kontormøbler, men hvis du også ønsker inspirasjon og se hvordan andre bedrifter har løst sin innredning, anbefaler vi deg å se på noen av våre andre prosjekter. Se bilder til inspirasjon her:
https://www.kinnarps.no/inspirasjon/

 

Se våre kontormøbler

Kinnarps har levert innredningsløsninger lenge, og vi kommer til å fortsette med det sammen med en lovnad om at vi alltid jobber for å gi deg en bedre dag på jobb. I over 75 år har vi jobbet for en grønnere fremtid. Vi sier det ikke bare, vi gjør det. Helt fra vi velger materialer, til vi monterer kontormøblene hos deg. Vi bruker for eksempel tepper til å pakke inn møblene istedenfor plast. Tepper vi bruker igjen og igjen, og som også gjør at vi får plass til mere pr last da vi ikke fyller opp med engangsemballasje.

Flere og flere ønsker å ta bærekraftige valg, og vi ser at kravene til bærekraftig og tidløs design øker. Den mest holdbare interiørdesignen varer lenge. Det kan brukes i lang tid. Det kan tilpasses skiftende behov. Viktig ved anskaffelse av kontormøbler er derfor at du kan bytte ut deler av møbelet, enten ved slitasje eller fordi man for eksempel ønsker ny farge på stoffet. Det lønner seg å bytte ut deler fremfor å kjøpe nytt. Sirkularitet er et bredere perspektiv på bærekraft, og inkluderer hele produksjonsprosessen.

Vi er her for deg.
Fra start til slutt.

Ser du etter et bestemt produkt? Interessert i å utforme en løsning spesifikt tilpasset deres behov? Eller bare nysgjerrig på hva vi kan tilby deg? Kontakt oss - vi er her for deg.