Telefonplasser

Ikke alle telefonsamtaler er like. Med flere ulike steder å snakke i telefonen kan du finne riktig samtalenivå og snakke uten å bli forstyrret eller forstyrre andre.

FOKUSORD

Valgfrihet
Godt akustisk miljø
Støttende teknologi
Privatliv
Funksjonalitet

TELEFONROM

Hit går du hvis du vil snakke uforstyrret i en lengre periode eller ta en konfidensiell telefon som du ikke ønsker at andre skal høre. Rommet kan innredes med et bord og stoler, slik at du kan sitte komfortabelt og ta notater mens du snakker. Det er ofte designet for videokonferanser med kollegaer på andre steder, enten individuelt eller som et team.

TELEFONBOKS

Her kan du snakke privat. Telefonboksen har vegger i lydabsorberende materiale, slik at du ikke forstyrrer andre og de ikke forstyrrer deg. Veggene fungerer også som visuell skjerming, og gjør det lett å fokusere på telefonsamtalen. Telefonboksen kan utstyres med en liten bordflate til en bærbar datamaskin og raske notater.

EGEN TELEFONSONE

Hit går du for å ta telefonsamtaler som ikke er sensitive. Det er et åpent, innbydende areal som er innredet for formålet. Det kan for eksempel ha sittemøbler med høy rygg og skjerming på sidene for å gi litt privatliv og lydisolering. Små bord fungerer som et praktisk sted å sette den bærbare datamaskinen.