Møteplasser

Møter blir en stadig viktigere del av det daglige arbeidet vårt. Et kontor med mange forskjellige møtearealer bidrar til å skape en kreativ og produktiv virksomhet. Møteplassene kan være åpne eller lukkede etter behov.

FOKUSORD

Fleksibilitet
Valgfrihet
Fokus
Funksjonalitet
Samarbeid
Støttende teknologi
God belysning og godt akustisk miljø
Ergonomi
Privatliv

LITE MØTEROM

Dette møtearealet er ment for opptil fire personer, og kan være åpent eller lukket. Hit kan dere gå for å ha spontane eller planlagte møter, raske orienteringer og korte telefonsamtaler. Arealet kan også utformes slik at dere kan snakke uforstyrret, vise presentasjoner eller holde videokonferanser. Hvis møtearealet har en mer formell karakter, kan det utstyres fleksibelt med høyderegulerbare møtebord og komfortable stoler til lengre økter. Uansett hvilket alternativ du velger, er det en fordel å utstyre møtearealet for videokonferanser og presentasjoner. Arealet kan være et rom som ligger i et bookingsystem eller som fungerer som et tilleggsområde for spontane møter. 

MIDDELS MØTEPLASS

Dette møtearealet er ment for fem til åtte personer, og kan være åpent eller lukket. Hit kan dere gå for å ha spontane eller planlagte møter, raske orienteringer og korte telefonsamtaler. Arealet kan også utformes slik at dere kan snakke uforstyrret, vise presentasjoner eller holde videokonferanser. Hvis møtearealet har en mer formell karakter, kan det utstyres fleksibelt med høyderegulerbare møtebord og komfortable stoler til lengre økter. Uansett hvilket alternativ du velger, er det en fordel å utstyre møtearealet for videokonferanser og presentasjoner. Arealet kan være et rom som ligger i et bookingsystem eller som fungerer som et tilleggsområde for spontane møter. 

STORT MØTEROM

Dette møtearealet er ment for et større antall personer. Det er plass til ni eller flere personer, og rommet kan være tilknyttet et bookingsystem. Hvorfor ikke tenke utenfor boksen og tenke over hvordan dere bruker denne typen møtearealer? Dere trenger kanskje et tradisjonelt konferanserom? Eller et fleksibelt, uformelt møteareal? Møtearealet kan være utformet for kreative møter og workshops, eller for mer formelle møter. Den kreative løsningen kan utstyres med ulike typer sitteplasser – høye, lave eller en kombinasjon av begge deler – for et uformelt, kreativt møtemiljø. Mer formelle møtearealer kan også utstyres fleksibelt med høyderegulerbare møtebord og komfortable stoler til lengre økter. Uansett hvilket alternativ du velger, er det en fordel å utstyre møtearealet for videokonferanser og presentasjoner.

DIALOG

Dette er stedet du og kollegaene går til når dere vil snakke uforstyrret sammen. Rommet trenger ikke å være så veldig stort, men det er isolert og gir dere mulighet til å snakke sammen i fred og ro. Innbydende sittemøbler og interiørdesign bidrar til en avslappende atmosfære som får folk til å føle seg vel og stimulerer til samtaler.

ET ROM I ROMMET

Dette møtearealet er populært for spontane, korte møter i et åpent miljø. Det er avgrenset med skjermvegger, tekstiler eller møbler med høy rygg, og kan også utstyres med skjerm eller whiteboard. Hvis det er strategisk plassert, kan dette arealet skape ekstra kreativitet og energi på kontoret, uten at det virker forstyrrende.

SAMARBEID

En fleksibelt innredning som lett kan omorganiseres for kreative samarbeidsmøter ved behov. Denne typen areal kan planlegges i forbindelse med de individuelle arbeidsbordene, så lenge det ikke er forstyrrende.