Case: Thoren Business School

”Kinnarps tok seg tid og hørte på oss - de har vært fantastiske! Vi har fått en skole der innredningen fremmer både læremiljøet og elevenes trivsel. Møblene er flotte, funksjonelle og får elevene til å kjenne seg mer voksne. Innredningen skaper et kontorlignende landskap, og alle finner er miljø de trives å studere i".

Rektor Inan Sentürk

følelsen av kontor gir en forberedelse på yrkeslivet 

Sammen med kunden utarbeidet Kinnarps et moodboard for å skape en følelse av kontorlandskap i lokalene. De gikk mot kontor og ikke mot klassisk skole innredning. Målet var å forberede elevene på yrkeslivet og inspirere de til å ta ansvar for egen læring, engasjere de til å samarbeide i grupper og bruke ulike soner til ulike oppgaver. Det moderne arbeidsmiljøet skaper et klima som gir elevene en følelse av å være i voksenlivet. 

KREATIVT SAMARBEID

Studie innredningen inviterer elevene til ulike plasser og ulike miljø.  "Husrammen” skaper en egen følelse rundt sofa gruppen, slik at man får følelsen av å sitte alene. 

Boullee_0JA6514-1.jpg

VALGFRIHET OG AKTIV LÆRING 

Sitteflatene i klasserommet er varierende for å skape valgfrihet hos elevene. Balanseballen Boullée har samme ergonomi som en pilatesball og skaper bevegelse når du sitter. Aktiv læring.

_0JA6505-1.jpg

FORM SOM GIR VARIASJON 

BordeT Trixagon har en spennende hexagonform og fungerer som puslebiter. Bordet kan enkelt møbleres for å tilpasse seg prosjekt eller eget arbeid. Kan også tilpasses gruppens ulike størresler.