Case: Mauersegler

BAKGRUNn

Renovering av aldersbolig

Etter en omfattende renovering åpnet i mars 2014 aldersbolilgen Mauersegler i Adliswil Schweiz. Et hjem i to etasjer med plass til 17 beboere. På Mauersegler bor demnte, og deres behov stiller krav til innredningsløsning. Før var miljøet "uryddig" og innredet med veldig mange typer møbler. Man ønsket å lage et enhetlig og hyggelig miljø med fokus på kvalitet, funksjon og sikkerhet. 

UTFORDRING

UNIKE FORUTSETNINGER

Utfordringen var å skape en helhetsfølelse av balanse i en virksomhet som består av mange ulike miljø. Det var også viktig å møte beboernes individuelle behov med en tilpasset innredning, som også skulle bidra med en hjemmekoselig atmosfære.

LØSNING

EN FØLELSE AV HARMONI

"Etter oppussingen har Maursegler blitt et eldresenter som gir den en følelse av orden, harmoni og stilleht" forteller Rudolpho Alisson, sjef for eldrehjemmet. Kinnarps har sammen med interiørarkitekt Susanne Wagner lyttet til våre behov og kommet opp med et gjennomtenkt, åpent og hjemmehyggelig miljø. En helhet med høy kvalitet. Valg av møbler, farger, tekstiler og lys har skapt en balanse i alle de ulike rommene.

LIKTE DU DETTE? ER DU NYSGJERRIG PÅ HVA VI KAN GJØRE PÅ DIN ARBEIDSPLASS?

Kontakt oss