Case: Galderma

Investor:
Galderma Polska Sp. z o.o.

Areal: 
500 m2

Lokasjon: 
Villa Metro Business House, Warsaw

Antall arbeidsplasser:
34

Innredning ferdigstilt:
April 2020

Arkitekt:
Beata Andrzejczak-Okińska

Design og møblering:
Kinnarps Polska

Woodwork furniture:
Arbre Sp. z o.o.

Nye Galderma kontoret i Warsawa

Galderma er verdens største uavhengige globale dermatologiselskap. Selskapet ble etablert i 1981 som et joint venture selskap fra Nestlé og L’Oreal. Selskapet har operert på det polske markedet siden 2000 og har i dag et team på rundt 70 personer med rådgivere og kundeservice, salg og markedsføring, avdelinger for medisinsk programregistrering og compliance, samt økonomi, HR, administrasjon og logistikk. Det nye kontoret er innredet av Kinnarps rådgivere, med tanke på å fungere godt for et team av eksperter innen innovative dermatologiske løsninger.

komplett designprosjekt 

Galderma ga Kinnarps ansvaret med å designe og innrede sine nye lokaler, som har en god beliggenhet i kontorbygningen Villa Metro Business House, som ligger nær Wilanowska metrostasjon i Warszawa. Kunden ønsket at planlegging og gjennomføring av designprosessen, innredning og oppfølging av det nye kontoret skulle koordineres av ett selskap. Et kontaktpunkt var praktisk. 

Det nye kontorkonseptet ble utviklet gjennom flere møter fra september 2019 til januar 2020. Å følge klientens forventninger til tidsplan og budsjett var viktig, samt finne funksjonelle løsninger og inndeling av rom og utstyr. I denne sammenheng var de største utfordringene: hvordan vi tilrettela for tilfredsstillende akustikk. Utformingen av kjøkkenet var også sentralt, her måtte vi finne en ny løsning på spiseplassen, slik at ansatte enkelt kunne bruke det som eget rom, uten å lukke rommet helt.

Gjennom den forberedende fasen var det en atmosfære av gjensidig tillit og tett samarbeid i prosjektgruppen. Dette skulle ha en særlig positiv innvirkning på  gjennomføringen, hvorav mye ble utført under de utfordrende omstendighetene i COVID-19-pandemien. 

.

meble-biurowe_kinnarps_galderma_fotomohito_web_ (29).jpg

MAksimal komfort og lekkert design 

Pax stoler tilpasser seg kroppens form. Selv om de tar liten plass, er de like komfortable som en lenestol. Også ideell som gjestestoler.

meble-biurowe_kinnarps_galderma_fotomohito_web_ (15).jpg

ergonomisk stol skapt for aktiv sitting 

Plus svingstol representerer en klassiker innenfor svensk ergonomisk design. Den gir utmerket fleksibilitet,  og god komfort til den aktive sitter.

meble-biurowe_kinnarps_galderma_fotomohito_web_ (10).jpg

multifunksjonell design 

Den høye, polstrede ryggen på Le Mur-setet fungerer både som skillevegg og støysperre. Uregelmessig plasserte knapper er ikke bare der for dekorasjon - de kan også brukes til å henge klær.

moderne uttrykk

Kunden ønsket å skape et moderne, vennlig og komfortabelt arbeids- og møterom. Kontorets utseende spilte en veldig viktig rolle. Som en global leder innen dermatologi måtte lokalene ikke bare gi ansatte og besøkende et komfortabelt miljø med tilstrekkelig plass til møter og kreativt arbeid, men også ha et friskt og attraktivt utseende.

Interiøret inkluderer 34 åpne arbeidsstasjoner utstyrt med serie [P] -bord, som har elektrisk høydejustering. Sammen med bordet, kommer ergonomiske Plus-skrivebordsstoler, samt fem kontorer med Oberon-skrivebord på treben og en rekke gjestestoler; en resepsjon og et rekreasjonsområde; og et konferanserom med 5000 lenestoler i serie [cv]. Kinnarps designet også det kombinerte kjøkkenet og spisestuen med en lang, dristig sofa, Polett-stoler og et par spisebord. Et ekstra grep er Vagabond høyt bord på hjul med Motus mobile barkrakker, som er ideell for spontane eller uformelle kaffemøter.

Kombinasjonen kjøkken og spisestue, plassert i hjertet av kontoret, er spesielt interessant. Sentralt plassert, brukes den ikke bare til bespisning, men også som et møteområde, og hjelper dermed til å fremme lagånden i selskapet.

Lounge området ligger i nærheten av markedsavdelingen og vekk fra regnskapsteamet, som jobber i stillhet og krever fokus. Dette stedet er perfekt for å holde kreative møter og bruke pauser fra daglige oppgaver aktivt og produktivt. Chill-out-sonen, med den karakteristiske Le Mur-sofaen, suppleres med forskjellige typer sitteplasser, inkludert lave puffer, pilatesballer og hengende lenestoler.

"Det var et krevende prosjekt, som ikke ga standard løsninger". I tillegg til å levere møbler og tilby interiørdesignkonsultasjon, utførte Kinnarps også rollen som rådgiver og koordinator for oppgaver relatert til design, innredning og byggearbeid. Takket være et tett samarbeid med alle representanter og alle underleverandører, har vi klart å lage et meget hyggelig og moderne boutique-lignende kontor. Vi tror at det ikke bare vil fungere som en effektiv arbeidsplass, men også bidra til Galdermas videre suksess på det Polske markedet. "

Adrian Karwatiuk, Project Coordinator at Kinnarps Polska
foto: Fotomohito