DEN NYE HVERDAGEN

3 av 4 ansatte vil gjerne jobbe fra hjemmekontor gjennomsnittlig to dager i uken, ifølge en fersk kartlegging.

Kontorhverdagen kommer til å se veldig annerledes ut fremover, mener Kinnarps, som har spurt 8000 personer i Norge og Sverige om hvordan de ser for seg jobbhverdagen sin etter pandemien. Kartleggingen ble gjort med Kinnarps INSIGHT web-survey, et verktøy i deres unike Next Office-konsept. Dette er et konsept som passer for alle typer bedrifter.Webanalysen viser at vi ikke vil gi fra oss muligheten til hjemmekontor, selv om vi nå kan returnere til kontorlandskapet.

Les mer

 

MAKE ROOM FOR VALIDATION

Innredning er viktig. Ikke bare for å sitte godt og at det er fint, men det er også en viktig investering for å være attraktiv for rette kandidater, og for å styrke sitt varemerket. Vi kaller det Return On Interiors – og vil vise deg hvordan du kan mål avkastning, og hvordan investering i riktig møblering gir deg verdier tilbake.

Vi i Kinnarps jobber hardt for både trivsel hos ansatte og verdiskapning for bedriften. Stadig flere har vanskeligheter med å rekruttere nye, eller holde på de riktige medarbeiderne. Kampen om
talentene hardner til, og kravet om at arbeidsgiverne må tilby et stimulerende miljø som oppleves attraktivt øker. I noen tilfeller oppgir så mange som halvparten av oss at innredning og helhetsinntrykk påvirker om vi sier ja eller nei til et jobbtilbud.

Riktig innredning er derfor en verdifull investering. Men, hva er riktig for deg? Hvordan kan du vite at du gjør de riktige? Svaret kaller vi Return On Interiors – en måling av din avkastning på riktig møblering. Vi prøver vi å gi deg perspektiv på aktuelle utfordringer, og forslag til hvordan de kan løses.

insta_logo.png  kinnarps_norge
facebook_logo.png  KinnarpsNorge

5 tips når et nytt kontormiljø skal skapes

1.

Sørg for å få med ledelsen

2.

Involver alle ansatte i prosjektet

3.

Skap ulike miljøer for ulike oppgaver

4.

Innredningsløsningen bør gjenspeile bedriftens verdier og ansattes behov

5.

Pass på å lage arealer som støtter samarbeid

VÅRE RÅDGIVERE OG DERES FAVORITTMØBEL

Pia.jpg

– Jeg liker utrykket på Polar. De myke formene og den gode sittekomforten. Jeg sniker meg hit så ofte jeg kan, innrømmer Pia.

Hermann.jpg

Hermann i Kinnarps sverger til Sumo. – Rett og slett et møtebord med karakter!

Therese.jpg

– Lett å flytte, superlett å stille inn. Vippefunksjon som gjør at jeg trener kjernemuskler hele dagen, smiler Therese.

Charlotte.jpg

– Her slapper jeg av med en kaffe, sier Charlotte. Fleksible Alto er både lun og innbydende.

Mette.jpg

– Designloungen er innbydende og komfortabel. Og veldig kul! Crest er Mettes favoritt.

Morten.jpg

– Det er gøy å være konsulent når du har Fields, sier Morten. Valgmulighetene er uendelige.

Tobias.jpg

– Denne er bare så tøff. En moderne klassiker. Et ypperlig drop-down designmøbel, mener Tobias.

MAKE ROOM FOR dreams

For å sikre morgendagens drømmer, må vi handle nå. Ikke ukjent. For hver enkelt kan det være vanskelig å ha oversikt over alle miljø-avtrykket til alle produkter.

Vi i Kinnarps har alltid vært opptatt av bærekraft og miljøet rundt oss. Vi har satt strenge krav til oss selv gjennom historien, og har ligget i forkant på utvikling – ved blant annet å bruke tepper til å pakke inn våre møbler og ikke plast. Vi har tatt utgangspunkt i forbrukernes krav og FN`s bærekraftmål. Dette ligger til grunn for alle våre innredningsløsninger. Så, du kan vite at du tar et bærekraftig valg, så det du skal tenke på er hvordan du ønsker det skal se ut.

Vi har samlet mange gode tips og råd for hvordan du kan skape drømmekontoret for deg og dine kollegaer. Her finner du bilder fra mange flott kontor, nyheter og tips til hva du bør tenke på for å gjøre gode valg for deg.

Se brosjyren her

 

insta_logo.png  kinnarps_norge
facebook_logo.png  KinnarpsNorge

Ønsker du å vite mer, kan du laste ned vår brosjyre du kan lese både våre tips og kunders erfaring

Laste ned brosjyren

Vi er her for deg.
Fra start til slutt.

Ser du etter et bestemt produkt? Interessert i å utforme en løsning spesifikt tilpasset deres behov? Eller bare nysgjerrig på hva vi kan tilby deg? Kontakt oss - vi er her for deg.