Synchronised

by Kinnarps Colour Studio

Nå lanserer vi beiset ask i nye farger. Kvalitetsfinér og en håndverksmessig fargingsprosess gir harmoniske farger som fremhever det naturlige mønsteret i treet. Forsterk uttrykket med tekstiler og andre materialer i Kinnarps Colour Studio for et helhetlig eller monokromt uttrykk.

Nye materialer i Kinnarps Colour Studio

Nå  lanserer vi nye, spennende materialer i Kinnarps Colour Studio. Beiset askefinér i 11 ulike farger som kan mikses og matches med andre tekstiler og materialer i Kinnarps Colour Studio. Samtidig legger vi til mørk brun eikefinér i standardsortimentet vårt. En annen nyhet er mørkegrått laminat som kan brukes i stilrene kombinasjoner med de andre materialene våre. Dessuten introduserer vi svart linoleum som bordplatemateriale – naturlig og elegant. Alle de nye materialene inngår i standardsortimentet vårt, noe som betyr at vi kan levere raskt og effektivt også til virkelig store prosjekter. Her kan du lese mer om den nye beisen vår.

11 NYE BEISFARGER
– VALGT AV ARKITEKTENE

De nye fargene og materialene i Kinnarps Colour Studio er utviklet i tett samarbeid med arkitekter, interiørarkitekter og designere. Les mer om hvordan du kan kombinere og tilpasse beis og ulike materialer i ulike farger.

«Med flere valgmuligheter blir arbeidet fra visjon til virkelighet mer kreativt. Beiset finér gjør at trefølelsen blir ekte og naturlig, siden man fortsatt ser at det er et naturlig materiale. Jeg synes det er lett å harmonere den nye beisen med annen innredning, å finne basisen i beis og kombinere den med andre materialer».

Ingrid Ehrnebo, White Arkitekter

BEISET FINÉR – ET BÆREKRAFTIG ALTERNATIV

Når du velger vår beisede askefinér, tar du et bærekraftig og miljøvennlig valg, da vi fremstiller finéren til kontormøblene våre av FSC®-sertifisert tre fra ansvarlig forvaltede skoger. Beisen består av vann og pigment. Lakken inneholder ingen løsemidler, og den påføres i en lukket prosess.

NYHET!

SVART LINOLEUM DESKTOP

Nå  kan du få bordplater trukket med svart linoleum. Et eksklusivt naturmateriale med en herlig følelse, som er lett å holde ren og gir bedre lydmiljø på jobben.

 

Les mer

NYHET!

MØRKEGRÅTT LAMINAT

Nå lanserer vi mørkegrått laminat på våre bord. Nyansen er perfekt tilpasset de andre materialene våre, og gir gode muligheter for å virkeliggjøre ulike stiler og kreative ideer.

 

Les mer

NYHET!

MØRK BRUN EIK

Nå legger vi til mørk brun eik i standardsortimentet vårt. Den beisede overflaten gir et eksklusivt inntrykk, da den fremhever eikens naturlige mønster og gir innredningen tyngde og dybde. Tidløst og elegant!

 

Les mer

INSPIRASJON TON-I-TON

Slik kan du mikse og matche beiset askefinér med tekstiler og andre materialer.