Kinnarps Colour Studio – Bærekraftige og harmoniske kvalitetsmaterialer

Kinnarps Colour Studio (KCS) er vårt materialsortiment for kontor, skole og helse, med fokus på bærekraft, kvalitet og harmoni. Her finner du attraktive og bærekraftige materialer som er grundig testet og utprøvd for å passe til ulike typer miljøer. Det store utvalget gjør det enkelt å finne det utseendet og den funksjonaliteten du ønsker. Tre, metall, plast og tekstiler, fargetoner og mønstre som er enkle å matche med hverandre og øvrig innredning. Et gjennomtenkt sortiment som gir et harmonisk og bærekraftig helhetsinntrykk, og som gjør det enkelt å velge riktig materiale og farge, til riktig sted og aktivitet.

Har du spørsmål eller spesielle ønsker?

Kontakt oss i dag

Bærekraftige materialer

Bærekraftig innredning må fungere lenge, med tanke på både design og kvalitet. Ulike miljøer har ulik slitasjegrad, som må hensyntas både når det gjelder materialtype og fargevalg.

Vår KCS-serie er utviklet for å være fremtidssikker med tanke på både utseende og funksjonalitet. De fleste tekstilene er merket med EU Ecolabel, som tildeles produkter som oppfyller høye miljø-, funksjons- og kvalitetsstandarder. Mange tekstiler er også OEKO-TEX®-sertifiserte, noe som sikrer at de er bærekraftig produsert og ikke inneholder skadelige kjemikalier.

95 % av treet vi bruker er FSC®-merket, noe som garanterer ansvarlig skogbruk med respekt for mennesker og miljø. Vi har sørget for at alle materialene våre produseres under miljømessige og sosialt ansvarlige forhold.

Kvalitetsmaterialer

Valg av materialer og farger har mye å si for både produktets funksjon, krav til vedlikehold og for innredningen. Derfor er alle materialene våre nøye utvalgt, testet og kvalitetssikret for å oppfylle kravene til offentlige miljøer.

Vi syr deler til møblene våre i vårt eget produksjonsanlegg i Skillingaryd i Sverige, og tester polstringen på stedet for å sikre kvaliteten i henhold til gjeldende krav. Vi fokuserer spesielt på miljøer som utsettes for stor slitasje, for eksempel skoler og pleiemiljøer.

I sortimentet finner du tekstiler i ulike prisklasser, fra enklere til mer eksklusive materialer. Alle tekstilene er slitesterke, med en Martindale-klassifisering på minst 50 000, noe som betyr at møblene våre er slitesterke og vil vare lenge i offentlige miljøer. Tekstilene oppfyller også kravene til antennelighet i den europeiske standarden EN 1021-1 og 2, som garanterer trygg innredning. Noen av tekstilene våre kan vaskes eller tørkes av for å fungere i miljøer som krever det. Alle våre tekstiler oppfyller Möbelfakta-kriteriene, noe som ikke bare garanterer giftfrie materialer, men også samsvarer med europeiske kvalitets- og sikkerhetskrav for offentlige miljøer.

Harmoniske materialer

Tekstiler, materialer og farger som harmoniserer med hverandre, er avgjørende for å skape en gjennomtenkt, bærekraftig helhet. Når du velger materialer og farger, bør du starte med hvilken aktivitet de skal støtte og hvilken atferd du vil oppmuntre til. Ulike kombinasjoner forsterker opplevelsen, følelsen og uttrykket du ønsker å skape.

Kinnarps Colour Studio tilbyr et bredt utvalg av materialer og farger som består av hundrevis av fargetoner og materialer utviklet i samarbeid med arkitekter og interiørdesignere. Det gir store muligheter for å skape personlige kombinasjoner og tiltalende innredningsløsninger. Du finner forskjellige stiler og uttrykk i den samme serien. Materialene er enkle å harmonisere med øvrig innredning, og matcher hverandre.

Målet er å tilby en allsidig og lett tilgjengelig palett for kreative, attraktive miljøer som vil vare over tid.